Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizor LED Samsung 32H5030, 80 cm, Full HD

Chiar daca nu este un televizor Smart, modelul LED Samsung 32H5030 vine echipat cu functii utile, pentru o experienta multimedia deosebita. Acesta este oferit la un pret avantajos, a fost lansat in anul 2014, iar diagonala ecranului este de 80 de centimetri. In timp ce vizionati filmele preferate, va puteti bucura de imagini cat mai reale, deoarece beneficiaza de o rezolutie de doua ori mai mare decat cea a televizoarelor HD.

Asadar, la televizorul LED Samsung 32H5030 rezolutia este de 1920 X 1080 pixeli, iar aspectul imaginii este de 16:9. Se poate amplasa in dormitor sau intr-o sufragerie mai spatioasa, iar gratie unghiului de vizibilitate bun, va puteti bucura de imagini clare, indiferent de unghiul din care veti privi ecranul.

La acest televizor veti intalni tunerul digital tip DVB-T, DVB-C integrat, pentru a fi posibila receptionarea posturilor TV in format digital HD, dar fara sa mai fie necesara utilizarea unui decodor. In plus, receptionarea posturilor in format digital este favorizata de slotul CI+, compatibil RDS si UPC.

Televizor LED Samsung 32H5030, 80 cm, Full HD
Televizor LED Samsung 32H5030, 80 cm, Full HD

Sistemul audio cu care vine echipat televizorul este unul Down Firing + Full Range, alcatuit din doua difuzoare stereo cu o putere de 10 wati fiecare. Astfel, genereaza un sunet clar si puternic, pentru a putea distinge cu usurinta sunetele filmelor preferate sau pentru a asculta muzica pe care o indragiti. Se poate utiliza fara sa mai fie nevoie de un sistem audio extern.

O alta caracteristica interesanta a acestui televizor consta in tehnologia ConnectShare Movie, prin care va puteti conecta memoria USB sau HDD la televizor. In acest mod veti urmari instantaneu filmele dorite, veti asculta muzica sau veti admira fotografiile care va sunt dragi. Calitatea imaginilor este imbunatatita prin functia Wide Color Enhancer Plus, care va ofera culori de o calitate inalta.

Daca sunteti iubitori de fotbal, atunci veti aprecia modul Fotbal, care va introduce intr-o atmosfera apropiata de cea de pe stadion. Dispune de un efect multi-surround puternic, care reproduce cu fidelitate entuziasmul din tribune.

Televizorului LED Samsung 32H5030 nu ii lipsesc cele doua porturi HDMI, intrarea Scart, intrarea component, intrarea video composite, intrarea USB 2.0 si iesirea audio digitala optica. Alegerea unui televizor nu este de fiecare data simpla, insa prin analizarea raportului-calitate pret, puteti face alegerea potrivita.

In cazul acestui model de la Samsung, raportul calitate-pret poate fi considerat unul destul de bun. La un pret atractiv, puteti avea la dumneavoastra acasa o imagine si un sunet de calitate.

Samsung 32H5030
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J