Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizor LED Samsung 40H5030 – TV din gama 2014

De cele mai multe ori, ecranul pe care este difuzat un film poate face diferenta intre experienta  placuta de divertisment si una cat se poate de banala, motiv pentru care pentru unii dintre noi achizitionarea unui televizor performant a devenit o necesitate. Din fericire, gama de astfel de produse este tot mai variata, iar unul dintre televizoarele care se remarca prin functiile moderne de care dispune este modelul LED Samsung 40H5030.

Acesta dispune de o diagonala a ecranului de 101 centimetri si o rezolutie de 1920 X1080, pentru o experienta unica de vizionare. Astfel, datorita rezolutiei de doua ori mai mari decat a televizoarelor cu rezolutie HD, acest televizor Full HD face ca totul sa para cat mai natural si cat mai real. Cu siguranta, va veti indragosti de claritatea imaginii.

In plus, functia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung imbunatateste calitatea imaginilor si va ajuta sa observati detalii ascunse, iar culorile vor putea fi admirate in toata splendoarea lor. De asemenea, televizorul LED Samsung 40H5030 dispune  si de tehnologia ConnectShare Movie prin care conectati unitatea de memorie USB sau HDD la televizor si urmariti fotografiile sau filmele preferate.

Televizor LED Samsung 40H5030, 101 cm, Full HD

Probabil aceasta este si frumusetea unui televizor LG si anume faptul ca va ofera posibilitatea de a urmari continutul pe care il doriti, nu doar sa fiti conditionati de programele TV. Daca sunteti pasionati de fotbal, atunci modul Fotbal al acestui televizor a fost conceput special pentru dumneavoastra, deoarece puteti vedea culorile vii, iar efectul multi-surround puternic va permite sa auziti bucuria oamenilor din tribune, ca si cum ati fi acolo. In plus, se pot mari anumite zone ale ecranului pe care le selectati, pentru o vizionare mai buna.

Fie ca este vorba despre imagine sau sunet, televizorul LED Samsung 40H5030 va ofera calitatea pe care o doriti. Astfel, atat imaginea, cat si sunetul, dispun de anumite caracteristici speciale, iar conexiunile disponibile sunt 2 porturi HDMI, alaturi de 1 intrare Scart (RGB), 1 intrare video composite, 1 intrare component, 1 intrare USB 2.0 si 1 iesire audio digitala. De asemenea, dispune si de player multimedia integrat.

Daca acest televizor LED de la Samsung v-a atras atentia, puteti accesa bannerul de mai jos pentru a afla mai multe informatii, cat si un pret actualizat.
One thought on “Televizor LED Samsung 40H5030 – TV din gama 2014

  1. Savu Post author

    clar la banii acestia este alegerea perfecta, eu il recomand pentru ca il am chiar de cand s-a lansat. Cand l-am luat pretul era mult mai mare, acum vad ca s-a mai ieftinit si imi vine sa mai cumpar unul si in dormitorul celalalt.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J