Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizor LED: Vortex V19C02D – pret si oferte!

Da un astfel de cadou ar fi ideal pentru camera copilului, dar de ce nu si pentru tine, eu l-am luat de curand pentru camera copilului meu.
Mai ales ca vine Iepurasul acum si m-am gandit ca acest cadou ar fi ideal pentru baiatul meu, modelul acesta Vortex V19C02D, l-a multumit pe baiatul meu din toate punctele de vedere.

In primul rand ca are ecranul LED, imaginea cu rezolutie HD un alt plus, de asemenea si disponibilitatea de tunere digitale .
Acest televizor este ideal pentru camere mici, daca doresti sa nu iti ocupe un spatiu mare, ideal pentru bucatarie dar de ce nu si in camera ta , poate sta foarte bine mai ales la pretul acesta (verifica noua oferta de pret).

Televizorul acesta vine cu o garantie de 24 de luni ,care este nelipsita aproximativ la toate produsele noi, dar sa nu uitam de marca Vortex este o marca romaneasca, care si-a facut aparitia inca din anul 1998, prin urmare sprijinim industria romaneasca.
Dotarile televizorului sunt mai mult decat ma asteptam, unele imbucuratoare.


Ecranul este unul ce are o diagonala de 19 inch asta insemnand 48 de centimetri, avand o rezolutie de 1366* 768 pixeli, permitandu-ne sa vedem filme HD dar si canale HD. Timpul de raspuns este unul foarte bun, acesta fiind de 5 milisecunde, ceea ce ne ajuta la schimbarea canalelor intr-un timp foarte scurt, dar de asemenea nici imaginile nu vor fi afectate.

Vortex V19C02D

Daca discutam din punct de vedere fiabilitate, ii acordam nota 10, are USB plus un alt port dupa care ne ghidam in zilele noastre, in era filmelor fiind portul HDMI, care va permite sa vizionati de pe laptop pe televizor orice film doriti, foarte simplu acasa veti creea propriul Mini Cinema.

Alte caracteristice pe care le prezinta acest televizor Vortex V19C02D sunt greutatea sa, de numai 5 kg , puterea de consum 36 W, conexiuni audio PC, intrare AV si VGA, unghi de vizibilitate 170 de grade/160 de grade, iar aspect imagine este 16:9.

In acest moment il puteti achizitiona la un pret mai mult decat acceptabil, la doar 399 lei, beneficind de o promotia din preajma sarbatorilor.
3 thoughts on “Televizor LED: Vortex V19C02D – pret si oferte!

  1. dragos

    eu am dat 399 ron pe el si l-am luat pentru a conecta ps3-ul. sunt foarte multumit de el tinand cont ca este cel mai ieftin led de pe piata.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J