Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizor LG 65UB950V: pret, review si caracteristici !

Astazi prezentam unul din cele mai impresionante televizoare disponibile pe piata, este vorba de modelul 65UB950V, un televizor marca LG care se remarca prin caracteristicile uluitoare dar si prin diagonala extrem de mare. Clar nu este un tv care sa il pui intr-un dormitor de 4 pe 4 metri, iti trebuie o sufragerie destul de mare ca sa nu te uiti la el ca la cinematorgraf atunci cand stai pe primul loc.

Noua gama de televizoare de la LG face ravagii, inca de la diagoanala de 32 de inch, pana la aceasta diagonala au facut modele cu caracteristici foarte bune la preturi rezonabile. Astfel cu o diagonala de 165 cm putem sa spune ca avem cinematograful la noi acasa, de asemenea pot spune ca avem o claritate mult mai buna decat intr-un cinematograf.

Trebuie remarcat inca de la inceput ca pretul pentru acest televizor este colosal pentru un om de rand, bineinteles ca avem ultimile tehnologii, cu o rezolutie uimitoare si cu o diagonala impresinanta.

Televizor LG 65UB950V

In minutele ce urmeaza va vom prezenta specificatiile tehnice pe intelesul tuturor, astfel cand doriti sa cumparati televizorul LG 65UB950V sa fiti informat despre toate aceste caracteristici.

Display – aici facem referire la o diagonala de 165 de cm, un display care vine cu o rezolutie 3840 x 2160 (cunoscuta si sub numele de ULTRA HD sau 4K), un display care se remarca si prin conversia 2D -> 3D, astfel avem un SMART TV 3D care vine la pachet atunci cand il cumparam si cu Ochelari 3D (F350 2EA). Iar pentru cei care vor sa stie ce functii de mai ofera acest display, putem adauga: Triple XD Engine, Resolution Upscaler 4K, Tru Black Control, Dynamic Scanning, Active Noise Reduction, Tru Color Generator, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Smart Living Sensor, Picture Wizard III si Real Cinema 24p.

Sunet – irerposabil din toate punctele de vedere, daca eram obisnuiti cu 10 sau maxim 20 de W, ei bine acest model de televizor vine cu 35 W RMS plus functiile superioare ale sunetului DTS, Dolby Digital, 2.1 Ch Speaker system,
ULTRA Surround, Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync si apt-X codec, toate aceste functii fac un sunet puternic si clar, bass-ul este exact la fel ca intr-o sala de cinema.

Conectivitate – fiind un SMART TV avem internet atat prin WiFi cat si prin cablu de retea, aici mai putem adauga cele 4 porturi HDMi, doua intrari USB 2.0 + o intrare USB 3.0, o intrare RGB si o intrare video composite, restul le consider nefolositoare.

Aplicatii – LG vine cu o multime de aplicatii, in plus au mai adaugat si webOS, acesta face o navigare mai simpla, meniul si aplicatiile apar in partea de jos a televizorului (puteti vedea in poza)

webos-carduri

TELECOMANDA MAGIC REMOTE – Televizor LG 65UB950V cu webOS vine cu o telecomanda inteligenta, aceasta se numeste Magic Remote. Initial avem foarte putine butoane fizice, majoritatea comenzilor fiind date prin mişcarea telecomenzii prin aer.
magic-remote

PRO:
– Raport calitate/preţ destul de bun, clar nu este un TV pentru cei care lucreaza pe un salariu mic
– webOS este un sistem de operare excelent, cu multe functii si aplicatii
– Design SF, ptinde bine in orice decor
– Multe opţiuni de conectivitate, HDMi cu versiunea 2.0

CONTRA:
– LG Store indisponibil în România, cel putin asa stiu
– Suportul bazat pe picioare nu arata rau deloc, insa iti trebuie o suprafata destul de mare

Dupa cum am spus si mai sus, avem un pret destul de mare, insa acesta vine cu transport gratuit si verificarea coletulului la livrare, plus de asta primim o garantie de 24 de luni. Ideal este sa il prindeti la oferta, sa aveti macar un discount de 10%.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J