Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizor Philips 40PFH4509: pret si review!

Suntem in 2014, asadar daca dorim sa ne achizitionam un televizor ne indreptam automat catre gama TV-urilor lansate in acest an, asa ca ne-am indreptat catre un televizor ce are o diagonala de 40 inch (aproximativ 102 cm), este vorba de modelul 40PFH4509, un TV construit de cei de la Philips, un TV care vine cu un discount de 300 de RON daca il cumparati in aceasta perioada.

Philips 40PFH4509 este un SMART TV cu diferite functii si aplicatii, dar si cu caracteristici uimitoare, care claseaza acest televizor intr-un top din raportul dintre calitate si pret, un TV care se potriveste oricarui decor, insa nu recomandam niciodata aceasta dimeniune pentru o camera de dimensiuni mici, totusi ne trebuie o sufragerie sau un dormitor mai mare.

Ca si o mica poveste pot spune ca Philips s-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada, undeva prin anul 2007, compania devenea cel mai mare producator de electrocasnice din Europa si multi ani au dominat piata din toate punctele de vedere, insa din 2010 pana in 2012 au lasat-o putin mai moale, urmand ca in anul 2014 sa cedeze partenerului taiwanez TPV Technology si restul de 30% din acțiunile lor, acum pot spune ca sunt iarasi lideri in ceea ce fac.

Philips 40PFH4309

In continuarea articolului vom prezenta functii si caracteristici pentru televizorul Philips 40PFH4509:

Pixel Plus HD – aici putem spune ca beneficiem de 69 miliarde de culori, un super contrast dinamic ce are o valoare de 500.000:1, tot in acest cadru mai regasim “Micro Dimming” care analizeaza imaginea in peste 3200 de zone si ofera negrul cel mai negru si albul cel mai alb.

FULL HD – cu totii stiti ca aceasta este una din rezolutiile care se poarta in ziua de astazi, sa nu trecem la o rezolutie mai sus UHD pentru ca pretul se tripleaza, asa ca vom ramane la FULL HD (1920×1080).

Smart TV – fiind un SMART atunci putem spune ca avem internet plus o multime de aplicatii

Dual Core – aici este vorba despre un mic procesor care vine cu o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secunda, deci daca tragem concluziile putem spune ca ne ofera imagini fluente si foarte clare, o sa simtiti cu siguranta prezenta procesorului atunci cand o sa va uitati la un film SF si cadrele si efectele se vor schimba de la a secunda la alta.

Perfect Motion Rate (PMR) 200 Hz – intr-un mod simplu spunem ca imbunatateste reproducerea miscarilor, o caracteristicica, care aduce un plus de claritate, producant astfel imagini vibrante.

Sunet – calitatea sunetului este ireprosabila, toata gama de televizoare de la Philips (mici exceptii) au venit cu 20 de w, dar si cu caracteristicile superioare pentru a reda un sunet cat mai clar si cat mai vibrant, este vorba de Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller si Smart Sound.

In concluzie vrem sa precizam ca vine cu un design uimitor, iar raportul dintre calitate si pret este excelent, mai ales atunci cand vine cu un discount de 300 de lei.

Daca doriti sa il achizitionati si sa verificati pretul actualizat pentru Televizorul Philips 40PFH4509, atunci puteti da un click pe banner-ul de mai jos “Verifica pretul actualizat” si puteti afla toate informatiile pe care le doriti, de la transport pana la comentarii si critici de la utilizatorii care au cumparat sau care vor sa cumpere.

banner 3
One thought on “Televizor Philips 40PFH4509: pret si review!

  1. recoman acest tv

    stiti ca batalia este intre samsung si philips, asa ca eu am ales 2 modele la preturi apropiate si pot spune ca philips-ul m-a uimit mai mult fata de samsung, acum fiecare cu gusturile lui.

    Pretul este ok, caracteristicile nici nu se discuta, acum nu stiu cat o sa tina, dar nu cred ca o sa aiba probleme cel putin cativa ani.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J