Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6240 – o multime de aplicatii !

Ce poate fi mai frumos decat sa vizionati un film 3D din confortul propriei locuinte? Cu ajutorul televizorului Smart 3D LED Samsung 40H6240 acest lucru este posibil, alaturi de posibilitatea de a va bucura de un televizor Full HD performant, cu ajutorul caruia imaginile vizionate vor deveni cat mai reale. Astfel, rezolutia de 2 ori mai mare decat cea a televizoarelor HD TV standard este cu adevarat un punct de atractie al acestui televizor, rezolutia fiind de 1920 X 1080.

Mai mult decat atat, cea mai noua aplicatie de la Samsung, Smart View 2.0 va permite sa vizionati tot continutul dorit in functie de preferinte. Astfel, puteti viziona un continut interesant de pe propriul calculator sau smartphone pe Smart TV, cat si sa urmariti in timp real continutul TV pe tableta sau smartphone.

Nu in ultimul rand, televizorul Smart 3D LED Samsung 40H6240 se remarca si prin procesorul puternic Quad Core, care ofera o rapiditate mult mai mare in navigarea pe web sau multitasking, pentru o utilizare cat mai placuta. In cazul in care iubiti filmele cu multa actiune, este posibil sa fi fost macar o data nemultumit de neclaritatea imaginii la miscarea rapida, insa acest televizor ofera claritate chiar si la imaginile cu miscare rapida.

Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6240, 101 cm, Full HD

Astfel, filmele de actiune sau emisiunile sport pot fi urmarite fara nicio problema, deoarece veti beneficia de o calitate superioara a imaginii. De asemenea, acesta este un televizor potrivit si pentru iubitorii de fotbal, deoarece dispune de modul Fotbal. Acesta ofera un efect puternic de multi-surround, pentru a va bucura cat mai mult de atmosfera din tribune. Totodata, datorita faptului ca televizorul va salva momentele importante atunci cand au loc diferite schimbari ale sunetului, nu veti pierde nicio secunda importanta a meciului pe care il urmariti.

Totodata, televizorul Smart 3D LED Samsung 40H6240 dispune de Hyper Real 3D Engine, alaturi de Clear Motion Rate 200 si FilmMode, iar numeroasele caracteristici speciale fac utilizarea acestuia si mai interesanta. Daca doriti sa aflati informatii complete despre acest model LED de la LG, cat si despre un pret actualizat, va invitam sa accesati bannerul de mai jos.  De asemenea, va dorim cumparaturi cat mai placute!
One thought on “Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6240 – o multime de aplicatii !

  1. Anonim

    ai o multime de aplicatii, dar daca nu esti abonat la voyo sau seenow nu prea ai ce sa faci decat sa stai pe facebook sau pe youtube.
    Nu am ce sa spun decat ca se misca bine in aplicatii, pe youtube e ok si calitatea este foarte buna daca ai si net bun. Recomand

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J