Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tile, device-ul care ne ajută să găsim lucruile pierdute

Fie că ne uităm portofelul la casa de marcat, fularul în autobuz sau nu ne găsim niciodată cheile de la maşină, Tile ne va ajuta să le dăm de urmă. Aplicaţia creează practic o comunitate a oamenilor care uită locul în care îşi pun diferite obiecte sau, din grabă, pierd un obiect drag.
Astfel, Tile îi conectează pe toţi cei care au aplicaţia instalată pe smartphone şi, cu ajutorul unui dispozitiv ataşat iniţial de un obiect anume, vă ajută să identificaţi locul în care l-aţi lăsat. Funcţia Community Find îi conectează pe toţi utilizatorii, care pot interacţiona în cazul în care doresc ajutor în identificarea unui obiect pierdut.

20130709-12212000-keys
Dispozitivul emite un semnal prin Bluetooth pe o suprafaţă de până la 30 de metri, iar cu ajutorul unui smartphone, care are aplicaţia instalată, veţi da de urma obiectului. Puteţi urmări 8 dispozitive ataşate la diverse obiecte, de la chei până la portofel.
Aplicaţia nu oferă informaţii prin GPS, ci înregistrează automat ultimul loc în care a fost semnalat obiectul pierdut. Astfel, veţi avea un punct de pornire în identificare paşilor făcuţi de la ultima utilizare a acestuia. Când începeţi să vă căutaţi cheile pierdute prin casă, de exemplu, aplicaţia va emite un semnl, iar cercul se micşorează, oferindu-vă indicaţii clare ale progresului înregistrat. Şi, pe măsură ce vă apropiaţi de dispozitiv, veţi auzi o melodie distinctivă care se încheie când obiectul revine în mâinile dumneavoastră.

Tile_04
Dispozitivul este rezistent la apă, deşi nu atât de rezistent încât să reziste la adâncimi mari, ci mai degrabă la o ploaie de vară, are un design minimalist, putând fi folosit în locul unui breloc, este manufacturat dintr-un material rezistent şi nu necesită reîncărcare.
Micul device funcţionează cu sistemele de operare IOS 7 şi 8, urmând ca, în curând, să fie compatibil şi cu noile versiuni Android. Costă în jur de 20 de dolari, dar, deocamdată, nu este disponibil în România.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J