Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Tipuri de accesorii care imbunatatesc calitatile camerelor video GoPro

accesorii goproToate tipurile de camere video lansate in Romania de americanii de la GoPro impresioneaza prin caracteristicile deosebite, robustete, durabilitate si dimensiuni extrem de reduse. In carcasele foarte compacte ale seriilor Go Pro Hero sunt integrate doar componente tehnologice de inalta calitate care permit imortalizarea de clipuri cu adevarat impresionante.

Camera GoPro Hero4 si camera video GoPro Hero5 sunt conform specialistilor de la www.govideo.ro cele mai performante dispozitive de inregistrare ale momentului, destinate oamenilor activi si energici care iubesc sa traiasca momente de adrenalina intensa. Din testele realizate de reprezentantii Govideo.ro reiese ca aceste device-uri sunt foarte compacte si foarte versatile si pot fi folosite cu usurinta in situatii inedite. Acestia sustin ca meniul usor de accesat si de utilizat, comenzile vocale si numeroasele accesorii GoPro sunt cateva elemente care ofera un plus de fata de camerele de filmat create de alte companii.

Care sunt cele mai eficiente si mai accesibile accesorii GoPro

Pentru ca sunt folosite de oamenii activi, camerele video ce poarte marca GoPro au accesorii deosebite care faciliteaza modul de operare, inregistrare si editare a imaginilor. Husele de protectie, benzile cauciucate pentru cap, carcasele de fixare, acumulatorii si gentile sunt elemente extrem de apreciate, pentru ca transforma si usureaza modul de utilizare a dispozitivelor.

Huse de protectie pentru camere si obiectiv – aceste accesorii sunt apreciate in primul rand pentru ca protejeaza camera de cele mai fine fire de praf, de alte tipuri de murdarie si chiar de stropii de apa. In plus husele cauciucate sporesc durabilitatea device-ului si atenueaza socurile.

Telecomanda este un accesoriu disponibil pentru toate camerele video din gama GoPro Hero si permite pornirea inregistrarii de la distanta. Deci clipurile pot fi inregistrate chiar de la distante de 50 m, cu acest accesoriu, nicio persoana nu mai ramane in spatele camerei, toti pot participa activ la actiune.

GoPro Karma Grip este un accesoriu eficient care asigura inregistrarea de clipuri cu adevarat profesionale. Dispozitivul creat special pentru camerele din gama GoPro Hero sunt echipate cu motoare speciale care functioneaza concomitent si care duc la obtinerea unor imagini deosebite, clare si precise indiferent de situatie. Gripul este usor de manipulat, poate fi tinuti in mana sau montat la rucsac.

Adaptoarele pentru stabilizarea imaginii, sunt accesorii create pentru camerele de inregistrat GoPro Hero4. Aceste dispozitive ajuta la stabilizarea mai buna a imaginilor care sunt mai clare si mai detaliate.

Lentilele de protectie a obiectivului care nu trebuie sa lipseasca din genata cu accesorii GoPro, in special cand activitatea se anunta incendiare. Aceste elemente protejeaza obiectivul de zgarieturi, praf, apa si alte murdarii. Cresc durate de viata si de utilizare a camerelor de inregistrat.

Bratul flexibil GoPro GOOSENECK este un accesoriu ce nu trebuie ignorat de profesionisti, pentru ca acest dispozitiv asigura filmarea de clipuri inedite. Imaginile captate sunt mai detaliate, mai bogate si mai dinamice. Camera poate fi montate in pozitii mai variate, iar clipurile inregistrate astfel capata noi perspective. Dimensiunea bratului flexibil este de 20.3.cm.

Monopiedul Smatree SmaPole din aluminiu este un accesoriu cu design modern si foarte atractiv, care poate fi desfacut pana la 102 cm. Acest accesoriu este durabil si foarte eficient cand se doreste sa se imortalizeze clipe speciale in conditii de zapada. Accesoriul este compatibil cu toate camerele video din gama GoPro Hero.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J