Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Top 10 aplicatii Android 2014 ! Cele mai folosite aplicatii in 2014…

[sociallocker id=”1872″] 1. Shazam – este una din cele mai folosit aplicatii, asta pentru ca odata ce ai accesat-o si apasat butonul “Touch” iti identifica aproape orice melodie, nu conteaza ca este la radio, tv sau pur si simplu intr-un restaurant, o sa-ti dea titlul melodie.

2. Call Recorder – este o aplicatie care inregistreaza toate apelurile, foarte folosita pentru cei care vor sa aibe dovezi sau pur si simplu vor sa inregistreze convorbirea fara a mai apasa vreun buton in timpul convorbirii.

3. WiCall – este cea mai buna si ifetina aplicatie cu care poti face apeluri prin intermediul wireless-ului, poti suna in orice tara din lume si ai preturi foarte mici, de exemplu daca doresti sa vorbesti pe mobil in spania nu te costa decat 5 centi/min, in SUA ai 10 centi/min. Preturile sunt mult mai mici daca se efectueaza apeluri catre retele de telefonie fixa.

4. Contacts – este noua aplicatie de la Vodafone care sincronizeaza toate contactele, asadar cu aceasta aplicatie vei avea contactele mereu in siguranta, chiar daca veti pierde telefonul. Cand vei introduce contul si parola intr-un alt telefon veti vedea ca se vor adauga numerele de telefon, se sincronizeaza automat…to ce trebuie sa faceti este sa aveti conexiune la internet.

5. Zedge – cea mai buna aplicatie pentru a descarca ringtonuri, notificari, jocuri si aplicatii pentru telefonul tau mobil.

6. MDScan Lite – prin intermediul camerei de fotografiat iti scaneaza orice pagina si salveaza in format pdf, are obtiunea de a trimite scan-ul prin mail in ce format doresti tu.

7. Lanterna – cu siguranta veti avea nevoie de aceasta aplicatie, de aceea cred ca nu mai trebuie descrisa.

8. Photo Download from Facebook – salveaza pozele de pe facebook in telefonul dumneavoastra

9. Call Log Monitor – monitorizeaza toate apelurile si poate sterge automat din lista de apeluri un anumit numar pe care il avem setat, o aplicatie foarte buna pentru cei/cele care au amant/amante.

10. Online TV Romania – probabil una din cele mai folosite aplicatii pentru a vedea televiziunile din Romania pe telefonul mobil, functioneaza doar dupa ce se insaleaza si plugin-urile.[/sociallocker]
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J