Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Toshiba a anuntat laptopurile Satellite Radius 11 si CL10-B – IFA 2014

Toshiba a prezentat laptopurile Satellite Radius 11 si CL10-B, in cadrul evenimentului IFA 2014.

Radius 11 este un laptop convertibil cu ecran de 11,6 inch, primul al celor de la Toshiba, ce permite sa fie deschis pana la 360 de grade si poate fi folosit in cinci moduri de lucru diferite. Acesta utilizeaza un sistem care, atunci cand ecranul este rabatat peste 180 de grade, dezactiveaza tastatura. Compania declara ca noul sistem este construit foarte bine, iar balamalele nu vor fi o problema in niciun caz a modurilor de lucru. CL10-B este un laptop usor si producatorul il recomanda pentru cei care vor portabilitate si performanta decenta, la un pret accesibil.

“Mobilitatea inseamna lucruri diferite pentru fiecare dintre noi, iar noile modele Satellite Radius 11 si CL10-B reflecta acest lucru”, a declarat Sandor van der Ham, Vicepresedinte, B2C PC, Lifestyle Products & Servicer Group, Toshiba Europe GmbH. “Prin dezvoltarea acestor dispozitive adaptabile, cu Windows 8.1, am creat o gama accesibila ce ofera flexibilitatea si libertatea de a face ceea ce aveti nevoie, oriunde va aflati, fara niciun compromis din punct de vedere al design-ului, performantei sau inovatiei. Este vorba de mobilitate, atat cât isi doreste fiecare.”, a mai adaugat Sandor van der Ham.

“Suntem incantati sa anuntam aceasta noua inovatie de la Toshiba, noul Satellite Radius 11 este conceput pentru Windows 8.1, pentru o lume ce are ca prioritati mobilitatea si conectivitatea in cloud”, a declarat Peter Han, Vicepresedinte, Worldwide OEM Marketing. “Cu cinci moduri diferite, acesta ofera flexibilitatea de care utilizatorii au nevoie pe parcursul unei zile – de la birou, acasa si in miscare.”, a mai adaugat Peter Han.

Toshiba Satellite Radius 11 vine cu procesor Intel Celeron sau Pentium (cu Intel Burst Technology 2.0), 4 GB de memorie RAM, 500 GB spatiu de stocare de tip HDD, sistem de operare Windows 8.1 si are o greutate de 1,3 kg.Toshiba Satellite Radius 11Toshiba Satellite CL10-B vine cu procesor Intel Celeron (cu Intel Burst Technology 2.0), 2 GB de memorie RAM, 32 GB spatiu de stocare de tip eMMC, sistem de operare Windows 8.1 cu Bing si are o greutate de 1,1 kg.Toshiba Satellite CL10-B

Ambele laptopuri vor avea ecrane touch (in 10 puncte) de 11,6 inch la rezolutie HD de 13366 x 768 pixeli, o camera web HD cu microfon incorporat, difuzoare stereo (cu DTS Sound), placa grafica Intel HD Grapics, si dimensiuni identice de 289 x 199 x 19,9 mm. Sistemele vor mai avea 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x HDMI, port de card SD, port de siguranta Kensington si conectivitate Wi-Fi 801,11 b/g/n si Bluetooth v4.0.

Laptopurile Satellite Radius 11 si CL10-B vor fi disponibile in Europa din acest trimestru, iar preturile sistemelor nu au fost anuntate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J