Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Toshiba Satellite L50-B-1VP – laptop numai bun pentru fete, design alb si pret mic

Am un job stresant si solicitant, ore multe de lucru si presiune zilnica, pe langa asta lucrez mult la calculator asa ca atunci cand ajung acasa nu mai vreau sa fac altceva decat sa ma uit la un film sau sa ascult muzica sau diferite activitati care nu necesita efort psihic. E si normal sa imi doresc liniste, dar nu imi doresc liniste totala, imi doresc putina relaxare. Drept dovada am cautat si mi-am cumparat un laptop care sa imi ofere relaxare dar pe care sa mai pot lucra atunci cand imi aduc serviciul acasa. Daca se poate sa si muncesc sa ma si relaxez in acelasi timp cred ca cer prea mult?

Mi-am luat  Toshiba Satellite L50-B-1VP si va spun ca sunt relaxata, ba mai mult cred ca nu il folosesc eu la potentialul maxim. De fapt, nu cred, sunt sigura ca nu il folosesc la capacitatea sa maxima.

Cu un design simplu si elegant, laptop-ul  Toshiba Satellite L50-B-1VP are o grosime de doar 23 mm si o paleta de patru culori elegante.

Acest model de laptop a fost conceput pentru a satisface nevoile de zi cu zi a utilizatorului, fiind folosit atat pentru distractie cat si pentru munca si ofera tot ce ai nevoie pentru multitasking cat si pentru multimedia.

Laptop Toshiba Satellite L50-B-1VP

Toshiba Satellite L50-B-1VP are procesor Intel® Pentium® Quad-Core, model N3540 cu 4 nuclee, tehnologie processor 22 nm, frecventa 2160 MHz, cache 2048 KB, turbo boost de pana la 2660 MHz si procesor grafic integrat Intel HD Graphics. Avantajul de a avea processor graphic intgrat este ca poti vedea clar filme de calitate suprioara si poti juca inclusive jocuri 3D.

Hard disk-ul este de tip HDD, cel mai folosit tip de hard disk in prezent, cu capacitate de stocare de 500 GB si viteza de rotatie de 5400 rpm.

Memoria este de 4 GB, mare pentru cat am eu nevoie, exista si mai mare dar pentru un laptop de zi cu zi e de ajuns. Tipul memoriei este DDR3, frecventa de 1600 MHz si memorie maxima de 8 GB.

Toshiba Satellite L50-B-1VP  are diagonal de 15.6 inch, rezolutie 1366×768 si tipul LCD LED in format HD, confortabil pentru serile de relaxare vizionand un film bun la o calitate superioara.

Pentru un calculator de relaxare Toshiba Satellite L50-B-1VP  este optiunea perfecta, iar pretul este pe masura. Dat fiind faptul ca acest laptop se pliaza pe nevoile mele de relaxare si pretul este corect, oferindu-mi calitate la un pret convenabil.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J