Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Toshiba a anuntat disponibilitatea de upgrade la Windows 10

Toshiba Europe GmbH, filiala a Toshiba Corporation, corporatie japoneza multinationala cu sediul in Tokyo (Japonia), a anuntat astazi disponibilitatea de upgrade la Windows 10 a gamei de dispozitive cu Windows, dar si mai multe dispozitive Toshiba lansate in 2013 si 2014, incepand cu data de 29 iulie 2015. Microsoft Corp. va oferi upgrade-ul la Windows 10 gratuit timp de un an.

“Suntem incantati sa putem oferi clientilor nostri oportunitatea de a experimenta Windows 10 inca din prima zi de la lansare pe gama noua de dispozitive, dar si pe multe din modelele deja existente. Am lucrat strans cu Microsoft pentru a ne asigura ca gama noastra 2015 este optimizata pentru a obtine cat mai mult din Windows 10 si suntem entuziasmati de lansarea sa pe piata. Consumatorii vor avea libertatea de a se bucura de tot ce e mai bun la dispozitivul lor Toshiba, cat si de cel mai nou sistem de operare Windows”, a declarat Sandor van der Ham, Vice Presedinte, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, Toshiba Europe GmbH.Toshiba Satellite L“Am avut un parteneriat strans cu Toshiba pe parcursul intregului proiect Windows 10 si suntem incantati de noul design ce pune in valoare Cortana si evidentiaza alte caracteristici cheie ale Windows 10”, a declarat Peter Han, Vice Presedinte al Worldwide OEM Marketing, Microsoft.

“Toshiba ofera clientilor sai experiente unice cu ajutorul inovatiilor hardware”, a mai declarat Peter Han.

Gama de dispozitive Toshiba cu Windows lansata in 2015, dar si seriile Satellite C, satellite L, Satellite P, Satellite Radius 15 si Satellite Click Mini lansate tot in acest an, vor fi disponibile pentru upgrade-ul gratuit la Windows 10.

Gama de dispozitive Toshiba lansata in 2014 va fi, de asemenea, disponibila pentru upgrade-ul gratuit la Windows 10 din data de 29 iulie 2015. In plus, compania a anuntat disponibilitatea de upgrade la Windows 10 si pentru modelele Toshiba lansate in 2013 prin actualizarea driverelor si a altor solutii software care vor fi disponibile peste sase luni de la lansarea oficiala a noului sistem de operare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J