Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Un cadou pentru vara

A trebuit sa merg in vizita la cei mai buni prieteni. Isi terminasera de construit casa si faceau primul gratar la noua locuinta. Desigur, traditia cere ca, atunci cand mergi la cineva in casa pentru prima data, sa duci un cadou. Este acel asa-numit “dar de casa noua”.
Am inceput sa caut pe internet idei de cadouri. Peste tot erau recomandate cuptoarele cu microunde, lenjeriile de pat, obiectele decoartive si asa mai departe. Mi s-a parut ca era un cliseu sa duc un astfel de cadou asa ca am decis sa le fac o surpriza inedita.

Pentru ca e vara si stiu ca au o curte destul de spatioasa, am ales sa le cumpar o piscina. Nu va ganditi ca este vorba despre o piscina cu fundatie de beton. Una din acestea nu putea fi o surpirza, deoarece insemna sa ii intreb daca sunt dispusi sa mai faca un santier si, in plus, imi depaseste cu mult bugetul. Asa ca, ideala era o pisicna care sa se monteze, cu cadru metalic, suficient de mare incat sa poata sa stea in ea mai multe persoane. Pentru a alege dimensiunile, i-am rugat ca as dori sa vad, “din pura curiozitate”, cum arata curtea lor pentru a avea si eu o idee despre cum sa o amenajez pe a mea. Apoi, am intrat pe site-ul magazinului Dwyn, de unde, cu ceva timp in urma, comandasem o piscina copii pentru fetita mea si am cautat un model care sa se incadreze in spatiul lor.

Piscina cu cadru metalic, pompa si filtru, 366 x 76 cm era perfecta. Nu ocupa prea mult spatiu si puteam, toti invitatii, sa facem cate o baie. Asa ca am comandat-o si cu doua zile inainte de chef, produsul a ajuns la mine acasa.

In ziua cea mare le-am dus cadoul. Au fost mai mult decat incantati, deoarece si ei doreau sa comanda una. Asa ca le-a luat o grija de pe cap si le-am facut si un cadou ideal pentru vara.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J