Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Un camping cu de toate

Ti s-a intamplat vre-odata sa fi cu familia intr-un camping si sa fiti nevoit sa cautati un restaurant sau o benzinarie din cauza faptului ca nu gasiti o metoda de a alimenta o plita electrica sau sa bagati un laptop sau un telefon la incarcat? Ati fost intrigat din cauza faptului ca ati pierdut timp, energie si combustibil din cauza acestor situatii neplacute? Cei de la Auto Soft au solutia optima pentru a avea niste vacante in camping perfecte si lipsite de situatii neplacute. Acestia ofera o gama variata de invertoare auto, cu un raport calitate pret excelent.

Un invertor auto este un dispozitiv care primeste curent continuu si il transforma in curent alternativ. Rolul acestuia este de a realiza conversia curentului continuu de la acumulatorul auto ( 12V, 24V) in curent alternativ (220V, 230V).

Acest aparat este capabil sa alimenteze o gama larga de electronice: de la telefoane mobile, laptopuri, camere video, sisteme GPS, pana la racitoare de pahare, plite electrice , filtre de cafea etc. In functie de tipul si modelul de vehicul utilizat, puteti folosi cu succes un invertor de tensiune.

Un invertor auto poate utiliza tensiunea de la bateria masinii sau de la alternator in momentul rularii pe carosabil. In concluzie, invertorul auto trebuie ales luandu-se in considerare tensiunea oferita.

La pornirea oricarui aparat electronic este necesar un curent de sarcina, acesta reprezentand echivalentul puterii consumate, de aproape trei ori mai mare comparativ cu puterea utilizata in regim normal de functionare.

Atentie! Invertoarele de tensiune care nu sunt utilizate corespunzator, pot cauza defectiuni la instalatia vehiculului. Puteti preveni defectiunile prizei brichetei din vehicul alimentand invertoarele care au peste 250W direct de la baterie, cu clestisori. O alta metoda consta in adaugarea unui circuit suplimentar, pornind de la baterie spre locatia unde ati montat invertorul.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J