Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Unde gasesc ultima versiune de Winamp ?

In aceasta seara vom discuta despre binecunoscutul program Winamp, un program care il gasim pe aproximativ toate calculatoarele din lume pentru ca si-a castigat statutul de cel mai bun player datorita simplitatii lui si a actualizarilor care se fac din ce in ce mai des.

Ne aducem aminte de primele versiuni de winamp, acum daca la bagam pe un calculator din generatia noastra ele se incaraca instantaneu. Din fericire si in ziua de astazi si-a pastrat acest statut si ele se incarca destul de bine chiar daca adaugam mii de melolodii in playlis-ul programului.

www.winamp.com – In momentul de fata winamp a ajuns la versiunea 5.63 si in aceasta versiune de winamp avem cateva caracteristici cum ar fi:

  • Sincronizare wireless cu desktopul cu aplicaţia Winamp pentru AndroidTM
  • Import pentru librăria iTunes
  • O revizuire majoră a modulului de podcast, incluzând noul “directory” susţinut de Mediafly
  • Suport nou pentru Windows 7, incluzând controalele playerului în bara de activităţi
  • Disponibil în 16 limbi, incluzând Româna, Turca şi Portugheza Braziliană
  • Generator îmbunătăţit pentru listele de redare
  • Adăugaţi Bara de instrumente Winamp şi controlaţi redarea din browser (opţional)

Dimensiune programului este de aproximativ 11 MB fara a include pachetul mp3. Descarcarea se face gratuit si nu prezinta absolut nici un risc de virusare a calculatorului.

De asemenea pe site-ul oficial WINAMP se gasesc skin-uri, plugin-uri, winamp pentru Android, winamp pentr MAC si cateva radiouri online care sunt puse la dispozitie printr-un singur clic.

Pe final va mai precizez ca descarcarea se face absolut free de pe site-ul www.winamp.com, va recomandam cel mai bun player mp3.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J