Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

UPS LEGRAND Daker Dk On-Line 4,5kVA FARA Baterii Convertible 310056

Protectia electrica este o necesitate astazi, iar pentru impiedica afectarea echipamentelor de lucru, atunci cand au loc intreruperi de curent, se recomanda utilizarea unui UPS. Acesta protejeaza echipamentele impotriva variatiilor de tensiune si ofera energia necesara pentru a functiona echipamentele dumneavoastra pentru o scurta perioada de timp. Un astfel de produs este modelul Legrand Daker DK On-Line 310056

Acesta beneficiaza de afisaj LCD si ofera o performanta inalta. Puterea activa este de 3600 W, tensiunea nominala este de 4500VA, iar tensiunea de intrare este de 230 V. Se poate utiliza cu succes in magazine, centre comerciale, cladiri de birouri, industrie, IT, telecomunicatii sau chiar acasa, daca aveti nevoie de protejarea calculatoarelor, a imprimantelor si a altor echipamente.

Bateria este de tipul maintenance free lead acid baterry, iar display-ul de tip LED afiseaza informatiile de care aveti nevoie. Acest UPS respecta standardele N 62040-1-1 ( Siguranta) EN 62040- 2(EMC) EN 62040- 3 si protejeaza impotriva unui scurt circuit, previne descarcarea bateriei, supratensiunile, supraincalzirea sau suprasarcina.

Daker Dk On-Line 4,5kVA
Daker Dk On-Line 4,5kVA

Apartine clasei de protectie IP 21, temperatura de operare este cuprinsa intre 0 si 40 grade Celsius, iar caldura disipata este de 982 BTU/ora.  De asemenea, dispune de software, panou de control, management, atentionari sonore si alarma sonora, pentru o utilizare cat mai confortabila. Bateria beneficiaza de protectie la supratensiune DC.

Greutatea aparatului UPS Legrand Daker DK On-Line este de 25 kilograme, iar dimensiunile sale sunt 88 X 440 X 680. Este un produs potrivit in orice birou, pentru protejarea echipamentelor. Cu siguranta nu va doriti ca o cadere de tensiune sau o pana de curent sa va afecteze calculatoarele, monitoarele, laptopurile, imprimantele sau serverele.

Un UPS ofera energia necesara pentru a asigura functionarea pe perioade scurte a echipamentelor IT, in cazul intreruperii energiei electrice. O cadere de tensiune reprezinta un pericol pentru pierderea datelor si scade productivitatea muncii. Cu siguranta nu va doriti asta. Astfel, cea mai buna solutie este reprezentata de alegerea unui echipament UPS.

Cu ajutorului unui UPS Legrand Daker DK On-Line 310056 problemele dumneavoastra pot fi rezolvate cu usurinta. Echipamentele IT se afla in deplina siguranta, iar activitatea profesionala poate fi continuata fara intrerupere, chiar si in cazul unei intreruperi de curent electric sau al unei caderi de tensiune. Asadar, se poate considera ca este un aparat necesar in orice birou si oriunde protejarea datelor si a echipamentelor IT este o prioritate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J