More

  Următoarele căști Samsung s-ar putea lansa cu S23 FE

  GadgetsUrmătoarele căști Samsung s-ar putea lansa cu S23 FE

  Samsung se pregătește să lanseze un nou set de căști wireless sub numele Galaxy. Conform sursei olandeze, GalaxyClub, aceste căști vor fi succesoarele modelului Buds 2, care nu au fost etichetate ca fiind „Pro” și care au fost prezentate în urmă cu doi ani. Modelul Buds 2 Pro a fost introdus în 2022, însă anul acesta, Samsung nu a făcut nicio dezvăluire majoră în domeniul audio.

  Se estimează că noul model de căști va fi lansat fie la sfârșitul acestui an, fie la începutul anului următor. Acestea au fost identificate cu numărul de model „SM-R400N”, sugerând astfel că nu vor fi de tip „Pro”, având în vedere că Samsung utilizează seria „SM-R5xx” pentru căștile sale Pro.

  Există posibilitatea ca noile căști să fie numite Buds 3, sau poate o ediție „plus” sau „FE” a modelului Buds 2. Acestea ar putea fi prezentate odată cu smartphone-ul S23 FE la sfârșitul anului sau împreună cu seria S24 la începutul anului viitor.

  Despre noile căști se cunoaște încă foarte puțin, dar informațiile legate de S23 FE încep să circule. Se pare că telefonul va rula pe Android 13, va avea 8 GB RAM și va fi echipat cu chipsetul Exynos 2200. De asemenea, se așteaptă ca acesta să dispună de o baterie de 4.500 mAh, similar cu modelele FE anterioare.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante