Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Uscător de rufe cu condensare Gorenje D9866E

Dacă vă doriţi un uscător de rufe de calitate cu multiple programe şi capacitate mare de uscare, fără un consum de energie ridicat, produsul oferit de Gorenje este alegerea ideală. Clasa energetică A +++ , capacitatea mare a cuvei de 9 KG, cele 27 de programe şi calitatea uscării rufelor sunt câteva argumente în favoarea achiziţionării unui astfel de uscător.

Funcţiile sale multiple sunt create special pentru a răspunde nevoilor întregii familii. Modelele Premium sunt prevăzute cu o funcţie de protecţie pentru copii, uşa Ultra Rece are un strat de plastic suplimentar care acoperă geamul şi vă protejează de arsuri. Programul Mix permite uscarea în siguranţă a rufelor colorate, iar programul XL este cel mai simplu mod prin care puteţi usca rufele voluminoase precum pernele sau lenjeriile de pat, datorită rotaţiilor speciale ale cuvei care împiedică amestecarea rufelor în timpul uscării.

res_b592131b57761b2c4e041a20c09d190a

Gorenje produce uscătoare atât cu condensator, cât şi modele cu ventilator. Sunt recomandate modelele cu condensator deoarece nu va mai trebui să curăţaţi manual de fiecare dată recipientul. Aburul este transformat în apă şi colectat într-un recipient, care se goleşte automat în scurgere. Alte programe speciale şi eficiente ale uscătorului Gorenje sunt programul pentru bumbac, lână, uşor de călcat sau programul pentru rufe delicate.

Uscătorul are şi opţiuni suplimentare penru Extra-uscare, funcţia cu ioni pentru o mai bună calitate a uscării, senzor umezeală şi semnalizare acustică la terminarea programului.

Este important de ştiut că pentru obţinerea unor rezultate bune, uscătorul trebuie amplasat într-o cameră bine ventilată, unde nu există praf, iar în imediata apropiere a aparatului nu trebuie amplasate alte obiecte. Maşina trebuie lăsată pe poziţia ei finală câteva ore pentru stabilizarea senzorilor. Toate acestea sunt minuţios descrise îm manualul de utilizare şi este recomandat să fie respectate întocmai.

Uscătorul de rufe Gorenje D9866E este disponibil la un preţ de peste 3349 lei.
One thought on “Uscător de rufe cu condensare Gorenje D9866E

  1. Balint

    daca ai bani ceva mai multi sau daca trebuie sa va schimbat si masina de spalat atunci va recomand sa va luat 2 in 1, adica sa si spele dar sa si usuce, clar este un pret mai mare si este valabil doar in cazul in care nu aveti masina de spalat.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J