Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

UTOK – Black Friday 2014 – Smartphone si tablete la preturi mici

Dupa cu probabil stiti, UTOK este unul din cei mai noi producatori de telefoane si tablete de la noi din Romania, o firma care deja face concurenta foarte mare pentru Allview, E-Boda si Evolio, mai mult de atat au intrat in grupul de afiliere profitshare pentru o mai buna promovare in mediul online.

UTOK vine cu preturi mici, iar de black friday 2014 o sa vina cu o oferta irezistibila pe piata smartphone-urilor si a tabletelor. Pot spune ca deja au anuntat prima oferta de smartphone, este vorba de UTOK 5008 – Smartphone cu procesor Octa Core, ecran HD de 5″ și cameră de 8 MP, pretul acestuia este de 799 RON, dar tinand cont de caracteristicile lui, putem spune ca este chiar o oferta irezistibila pe piata smartphone-urilor din Romania.


De asemenea, o oferta irezistibila o reprezinta si smartphone-ul UTOK 500D – Smartphone cu procesor Dual Core, cameră de 8 megapixeli și ecran IPS de 5 inch, acesta vine la un pret incredibil, vorbim aici de 449 lei, ganditiva ca aceste caracterisitici abia le gasiti pe un galaxy S3, acum uitati-va la pretul telefoanelor si comparatile.

UTOK este clar ca nu se opreste aici, de black friday 2014 vor avea foarte multe reduceri la tata gama de tablete si smartphone-uri,

Daca achizitionam produse de pe site-ul lor, plata se face la livrare iar transportul este gratuit, de asemenea putem sa beneficiem de garantie extinsa pana la 5 ani, putem spune ca este un plus pentru ca se bazeaza foarte mult pe fiabilitate.

In cazul in care nu sunteti multumit de produs, aveti dreptul de retur, totul pe banii celor de la UTOK. Mai jos avem un scurt istoric despre companie, poveste preluata de pe pagina oficiala a site-ului UTOK.

La prima vedere tehnologia este impersonală, rece și prea complicată, însă noi credem că poate fi și altfel. Fie că e vorba de telefoane inteligente sau tablete, tehnologia care le animă trebuie să fie pe înțelesul tuturor.

UTOK are misiunea de a pune cele mai noi și performante tehnologii în mâinile tale și de a-ți oferi servicii multimedia de calitate incluse. Tehnologii precum procesoarele quad core, camerele foto și video performante, ecranele impresionante cu tehnologie IPS și dimensiunile compacte fac din modelele UTOK alegerea ideală în orice situație.

Telefoanele inteligente UTOK satisfac toate cerințele și toate gusturile în materie de performanță, design și materiale folosite. În gama de telefoane inteligente UTOK poți fi sigur că vei găsi telefonul perfect pentru tine.

Lumea multimedia devine mai frumoasă atunci când o poți lua cu tine pe un ecran mai mare, dar portabil. Tabletele UTOK sunt destinate atât utilizatorilor novice, cât și celor care sunt în căutare de performanță portabilă.

Misiunea noastră este de a face accesibile specificațiile de top pe care le vrei în gadgetul tău. Cu UTOK tehnologia este accesibilă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J