Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

UTOK Dorel 2, noul feature phone rezistent

UTOK Dorel 2 este cel mai nou model al companiei, dar si primul feature phone din oferta UTOK, care vine cu certificare IP68, o autonomie de functionare de 7 zile si dual-SIM.

“UTOK Dorel 2 este prima noastra incursiune in lumea telefoanelor feature si reprezinta solutia pentru cei ce pun convorbirile telefonice si siguranta deplina pe primele locuri. De aceea, UTOK Dorel 2 ofera standardul de protectie IP68, cel mai performant din actuala gama de produse UTOK, dar si o baterie ce asigura pana la 7 zile de utilizare. In plus, UTOK Dorel 2 este echipat cu tehnologia Dual SIM, avand acoperire pe toate frecventele utilizate in prezent de operatorii de telefonie mobila. Suntem convinsi ca, prin simplitatea si nivelul crescut de protectie oferite, UTOK Dorel 2 va fi telefonul perfect pentru clientii cu cele mai solicitante conditii de lucru”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.UTOK Dorel 2 (2)

Telefonul mobil UTOK Dorel 2 are un ecran touch TFT de 2 inch la o rezolutie de 220 x 176 pixeli, camera principala VGA de 0,3 MP, certificare IP68 (cu rezistenta la praf, socuri de la caderi de pana la 1 metru si la apa cu o adancime de pana la 3 metri), dimensiunile 125 x 57 x 20 milimetri si o greutate de 140 grame.

Dorel 2 vine bazat pe chipsetul MediaTek MTK6261A cu un procesor single-core, 32 MB de memorie RAM, 64 MB spatiu de stocare (cu extindere printr-un card microSD) si sistem de operare Nucleus. Smartphone-ul include Bluetooth v2.0, dual-SIM, 2G (850/900/1800/1900 MHz), 1x port microUSB v2.0 (cu capac etans), 1x port jack de 3,5 milimetri si baterie Lithium Ion de 2000 mAh cu o autonomie de pana la 7 zile de functionare, 15 ore durata de convorbire si de pana la 330 de ore in modul standby.UTOK Dorel 2 (3)

Pachetul include telefonul mobil UTOK Dorel 2, o baterie, un cablu USB, un incarcator, o pereche de casti audio si manualul de utilizare.

UTOK Dorel 2 este deja disponibil pe site-ul oficial si la partenerii companiei, iar pretul recomandate de vanzare este de 299 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J