Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Videoproiector BenQ 3D W1300

Doriti sa puteti proiecta continutul Full HD si sa va bucurati de filmele Blu-ray, printre altele? Videoproiectorul BenQ 3D W1300 va poate fi de ajutor, pentru filme, jocuri video sau emisiuni HD. Poate fi utilizat cu succes in scop educativ, in mediul afacerilor sau pentru utilizare personala.

Dispune de o rezolutie nativa de 1920 ZX 1080, alaturi de 2000 lumeni si un contrast de 10000:1. Este conceput special pentru a se potrivi cu gama de culori definita de Rec.709, care este cel mai inalt standard video intalnit la proiectoarele profesionale de astazi.

Contrastul este imbunatatit la videopriectorul BenQ 3D W1300 prin tehnologia DarkChip3 DLP, care este dezvoltata de Texas Instruments. O caracteristica importanta pe care o intalnim la acest videoproiector consta in suportul Blu-ray Full HD 3 si NVIDIA 3SDTV. Astfel, beneficiaza de tehnologia 3D prin formatele obligatorii HDMI 1.4a. Asadar, va puteti bucura de continutul 3D de pe satelite, PSR si player-ele Blu-ray DVD.

Videoproiector BenQ 3D W1300, Home Cinema
Videoproiector BenQ 3D W1300, Home Cinema

Configurarea videoproiectorului se poate realiza cu usurinta, prin reglajul obiectivului, care ofera o flexibilitate crescuta. Astfel, tot ce trebuie sa faceti este sa reglati comutatorul de langa obiectiv, pentru ca imaginea proiectata sa fie comutata intre 120% si 148%, fara sa fie necesara utilizarea altor unelte. Pozitionarea proiectorului se poate face oriunde doriti, deoarece beneficiaza de zoom mare.

La videoproiectorul BenQ 3D W1300 veti intalni functia Smart Eco, care asigura un consum redus de energie, insa fara sa afecteze calitatea imaginii. De asemenea, dispune de difuzoare incorporate Plug and Play, iar pentru a vizualiza continutul dorit aveti nevoie doar de conexiunea prin cablul de alimentare si conexiunea sursei video.

Conectorii existentei la acest videoproiector sunt 2 porturi HDMU, 1 port audio, 1 VGA input, 2 composite in, 1 Speaker de 10W, 2 Audio Out-Mini Jack, 1 USB, 1 RS232 si 1 IR Reciever. Reproducerea culorilor este de 1.07 miliarde, pentru o experienta de vizualizare cat mai placuta. Accesoriile incluse la achizitionarea acestui videoproiector sunt telecomanda, o pereche de ochelari activi 3D BenQ si proiectie lentile. Dimensiunile sunt 330 X 257 X 128, iar greutatea este de 3.4 kilograme. Puterea consumata este de 290 W, iar nivelul de zgomot produs este de 33-40 dB.

Fie pentru afaceri, in educatie sau pentru utilizare personala, produsul BenQ 3D W1300 reprezinta o buna alegere. Doriti sa organizati conferinte sau pur si simplu sa va transformati livingul intr-o sala de cinema Atunci acest produs va poate veni in ajutor.

BenQ 3D W1300
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J