Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Vrei sa ai o baterie tun la smartphone-ul tau? Vezi ce trebuie sa faci…

baterie telefonProbabil cu totii ne-am obisnuit sa lasam bateria smarphone-ului sa se descarce de tot pentru ca noi credem ca durata de viata este mult mai lunga daca facem acest lucru. Insa nu este asa, cel putin asta sustine Eric Limer.

“Efectul memoriei se aplica doar bateriilor pe baza de nichel. Bateriile smartphone-urilor sunt facute pe baza de litiu-ion si trebuie tratate diferit. Mai exact, trebuie incarcate inainte sa scada sub 50%”, a scris Limer atentionand pe toti cei care au smartphone-uri.

Pana sa apara litiu-ion erau bateriile pe nichel, iar la acelea se recomanda sa se descarce complet pentru ca durata de viata sa fie mai mare, la litiu-ion nivelul bateriei trebuie tinut constant intre 50-80%.

Foarte important: Dupa ce s-a incarcat 100% nu il mai lasati in priza, toti suntem o bisnuiti ca inainte sa ne culcam sa-l lasam in priza pana dimineata, ei bine ne trezim ca dupa 5-6 luni bateria moare sa incepe sa tina din ce in ce mai putin.

De asemenea recomandam ca:
– sa se faca update la ultimul sistem de operare disponibil
– sa reglam luminozitatea.
– sa dezactivam serviciile de localizare.
– sa ne blocam telefonul.
– cand suntem intr-o zona cu semnal slab sau lipsa semnal sa activam modul avion.
– sa folosim telefonul regulat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J