More

  WhatsApp vă permite acum să trimiteți fotografii la calitate HD. Funția este deja disponibilă și poate fi testată…

  Stiri IT&TechWhatsApp vă permite acum să trimiteți fotografii la calitate HD. Funția este deja disponibilă și poate fi testată...

  WhatsApp a adăugat o nouă funcție prin care utilizatorii pot trimite fotografii de înaltă calitate, comparativ cu calitatea standard. Compania a început testarea funcției în luna februarie a acestui an, înainte de a o lansa în versiune beta pentru utilizatorii Android și iOS în luna iunie.

  Cum funcționează funcția de fotografii HD

  Pentru a ajusta calitatea unei fotografii atașate, trebuie doar să apăsați pe opțiunea „Calitate standard” sau „Calitate HD” înainte de trimitere. Astfel, puteți observa diferența de dimensiune între calitatea standard și cea HD.

  De asemenea, fotografiile trimise în calitate HD vor fi marcate corespunzător, astfel încât destinatarul să poată identifica ușor fotografiile trimise cu această funcție. WhatsApp afirmă că fotografiile în calitate standard ocupă mai puțin spațiu de stocare, iar cele HD sunt mai clare.

  Această funcție reprezintă o îmbunătățire semnificativă, deoarece înainte utilizatorii erau nevoiți să trimită fotografiile ca documente pentru a le păstra rezoluția originală și a evita comprimarea. Totuși, este important de menționat că această funcție este disponibilă doar pentru fotografii și nu pentru videoclipuri. Pentru a evita comprimarea videoclipurilor, acestea trebuie în continuare trimise ca documente. Cu toate acestea, Meta, compania care deține WhatsApp, a declarat că intenționează să introducă în curând și funcția de videoclipuri HD.

  Cum să trimiți fotografii de înaltă calitate pe WhatsApp

  Pentru a beneficia de această nouă funcție, trebuie să aveți instalată cea mai recentă versiune a aplicației WhatsApp pe dispozitivul dvs. atât pentru Android cât și pentru iOS. Iată pașii necesari pentru a trimite fotografii HD:

  1. Deschideți aplicația WhatsApp și selectați un chat sau un contact cu care doriți să împărtășiți o fotografie.
  2. Apăsați pe butonul de atașare a fișierelor, care este reprezentat de un clip sau de o iconiță a unui document.
  3. Selectați opțiunea „Galerie” sau „Fotografii” pentru a accesa fotografiile din telefonul dvs.
  4. Alegeți fotografia pe care doriți să o trimiteți și apăsați pe butonul „Trimite”.
  5. Înainte de trimitere, apăsați pe opțiunea „Calitate standard” sau „Calitate HD” pentru a selecta calitatea dorită.
  6. După ce ați selectat calitatea, apăsați pe butonul „Trimite” pentru a finaliza trimiterea fotografiei.

  Disponibilitatea funcției de fotografii HD pe WhatsApp

  Funcția de trimite fotografii HD este deja disponibilă pentru utilizatorii WhatsApp pe ambele platforme, atât Android cât și iOS. Asigurați-vă că aveți ultima versiune a aplicației instalată pe dispozitivul dvs. pentru a beneficia de această opțiune.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante