Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Whirlpool AWE 6516 – masina de spalat economica

Stiti care este avantajul principal al unei masini de spalat cu incarcare verticala? Spatiul. Spre deosebire de majoritatea masinilor de spalat disponibile pe piata care au hublou pozitionat in partea din fata, aceste masini cu incarcare pe deasupra ocupa foarte putin spatiu si pot fi amplasate cu usurinta in baie, in asa fel incat sa nu va loviti de ea toata ziua si sa nu va deranjeze. Sta frumos in coltisorul in care asezat-o si asteapta cuminte sa-i dati de lucru.

Poate fi vorba despre Whirlpool AWE 6516. Aceasta este o masina de spalat simpla, alba, usor de mascat (in spatiul ingust dintr-o garsoniera de exemplu, cand nu o utilizati puteti sa asezati un prosopel pe ea si sa puneti diverse lucruri usoare deasupra). Mai exact, ea are 90 x 40 x 60 cm si o greutate de 58 kg. Este confectionata din materiale de o calitate superioara, tamburul este din otel inoxidabil, iar polipropilena este materialul folosit pentru cuva.

In materie de functii si tehnologii este foarte bine echipata. Are un numar impresionant de 18 programe de spalare, din care puteti selecta atunci cand aveti de spalat diverse articole vestimentare (din lana, bumbac, material sintetic sau foarte delicat). In afara de acestea, mai exista programul de centrifugare delicata si cel pentru clatire intensiva. Prin selectarea programului zilnic puteti alege sa spalati la 40 de grade haine uzuale ca ciorapi, pijamale si prosoape. Folosind butonul de selectie aveti posibilitatea de a alege dumneavoastra viteza de centrifugare la care va spala masina. Spalati hainele din materiale delicate selectand o viteza mai mica pentru a impiedica deteriorarea acestora. In afara de selectorul pentru centrifugare, exista si un sistem de detectare a spumei din masina.

Whirlpool AWE 6516

Programul rapid va scuteste de timp, si in acest fel puteti spala usor o incarcatura mai mica de rufe in doar o jumatate de ora.

Masina Whirlpool AWE 6516 este prevazuta si cu un sistem prin care incarcatura, rufele murdare, sunt distribuite in mod uniform. In plus, exista doua functii interesante: cea de oprire clatire si cea de evacuare. Puteti selecta aceste variante cand va grabiti si trebuie sa opriti masina.

Pentru ca este o masina de spalat care face parte din clasa de eficienta energetica A+, va garanteaza un consum redus de energie si mai putini bani de plata la factura de electricitate.

Garantia pentru aceasta masina de spalat este de 24 de luni si vine cu un pret promotional.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J