Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Masina de spalat rufe Whirlpool AWS 61012: pret si review!

Mereu incercam sa prezentam cititorilor produse de marca, fiabile si cu un pret accesibil, asadar astazi am pus ochii pe masina de spalat rufe Whirlpool AWS 61012 si ne-am gandit ca pentru acest buget este produsul perfect, bineinteles ca pe langa pret si fiabilitate, ne-am uitat si la marca, mai mult de atat ne-a incantat ca vine cu al 6-lea simt.

Whirlpool AWS 61012, dupa cum spuneam si mai sus, vine cu al 6-lea simt, acesta ne garanteaza rezultate perfecte, si putem spune ca aceasta masina de spalat simte, se adapteaza si controleaza tot ce se intampla, spuneam ca simte pentru ca vine cu un sezor care detecteaza dimenziunile exacte ale incarcarii, spuneam ca se adapteaza pentru ca vine cu un alt senzor care adapteaza cantitatea necesara de apa si spunea ca, controloeaza pentru ca se adapteaza timpul si energia necesare spalarii incarcaturii de rufe.

Mai jos avem prezentate cateva caracteristici ale masinii de spalat: Whirlpool AWS 61012

  • Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
  • Tip incarcare: Frontala
  • Slim: Da
  • Tip afisaj: LED
  • Viteza de centrifugare (rpm): 1000
  • Capacitate de incarcare ( kg): 6
  • Clasa de eficienta energetica: A++
  • Program rapid (min): 30

Whirlpool AWS 61012

Interesant mai este faptul ca este o masina de spalat rufe SLIM, ne ocupa mai putin spatiu, astfel dimensiunile pentru acest produs sunt urmatoarele: 84.5 X 59.5 X 45, dimensiuni ruduse cu aceleasi carcateristici, asadar o recomandam pentru cei care au spatiu mai putin in baie sau in bucatarie dupa caz.

Tipul de incarcare este clasic, frontal cu o capacitate de incarcare de 6 KG, iar pe partea din fata avem un afisaj LED cu butoanele necesare functionarii, este de culoare alba si este construita din otel inoxidabil.

Spuneam mai sus ca aceasta masina de spalat se adapteaza, iar in timp, datorita acestei tehnologii o sa avem un consum mult mai mic de apa fata de masinile de spalat normale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J