Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

NEW: Whirlpool AWS 61212: pret, review si caracteristici!

Ingrijirea corespunzatoare a hainelor este deosebit de importanta, motiv pentru care atunci cand dorim sa achizitionam o masina de spalat, ne intereseaza sa ofere excelente rezultate de spalare. Din fericire, masina de spalat rufe Whirlpool AWS 61212 ofera acest lucru, deoarece beneficiaza de tehnologia unica Al Saselea Simt.

Aceasta tehnologie ofera atat rezultate de spalare foarte bune, cat si posibilitatea de a economisi considerabil resursele si o usurinta in utilizare. De asemenea, este garantata siguranta hainelor dumneavoastra, avand clasa A la spalare pentru toate materialele. Fie ca doriti sa spalati sintetice, lana sau matase, cu ajutorul acestei masini de spalat, nu aveti motive de ingrijorare.

Tip de afisaj al masinii de spalat rufe Whirlpool AWS 61212 este LED, iar capacitatea de incarcare este de 6 kilograme. De asemenea, dispune de o viteza de centrifugare de 1200 rpm, si puteti beneficia de urmatoarele programe de spalare: program rapid de 30 minute, program de prespalare, program bumbac, program Jeans, program lana, program clatire intensiva, program matase sau perdele, program usor de calcat si program sintetice.

Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212, 1200 RPM

Gratie tehnologiei inovatoare Clean+, sunt oferite rezultatele de spalare imbunatatite, astfel incat aceasta tehnologie reprezinta un ciclu special multifazic, ce poate sa creasca performanta fiecarui agent activ, daca este utilizat alaturi de un aditiv special conceput impotriva petelor. Poate fi atinsa peformanta si in cazul temperaturilor mai joase, motiv pentru care chiar si cele mai dificile pete nu vor mai reprezenta o problema.

Totodata, puteti economisi cu pana la 40% energie, aceasta fiind diferenta intre consumul de energie dintre ciclul de bumbac 60 grade Celsius si bumbac 40 grade Celsius. In plus, dispune de un sistem de detectare spuma si programare intarziata, iar materialul din care este confectionata cuva este polipropilena. Tamburul este confectionat din otel inoxidabil.

De asemenea, masina de spalat Whirlpool AWS 61212 dispune de un senzor, care detecteaza dimensiunile incarcaturii cu precizie si adapteaza cantitatea de apa la marimea exacta a incarcaturii. Astfel, veti putea face ecomonie de resurse, insa fara sa fie afectat procesul de spalare al hainelor.

Cu siguranta, aceasta masina de spalat dispune de numeroase calitati si poate reprezenta o investitie avantajoasa, mai ales ca asigura un consum redus de apa si energie.

Mai multe informatii despre masina de spalat Whirlpool AWS 61212, cat si despre pretul actualizat al acesteia, sunt oferite prin accesarea bannerului de mai jos.

  • Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
  • Tip incarcare: Frontala
  • Slim: Da
  • Tip afisaj: LED
  • Viteza de centrifugare (rpm): 1200
  • Capacitate de incarcare ( kg): 6
  • Clasa de eficienta energetica: A++
  • Program rapid (min): 30

banner 3
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J