Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Windows 10 Build 9901 – versiunea neoficiala

Windows 10 Build 9901 este versiunea neoficiala, aparuta pe internet, a viitorului sistem de operare de la Microsoft, incluzand cateva din noutatile pe care compania le-a pregatit pentru luna viitoare.

Microsoft a anuntat deja ca va organiza, in luna ianuarie 2015, un eveniment important ce va avea ca subiect principal prezentarea primei versiuni Consumer Preview a viitorului sistem de operare Windows 10.

Setup. Noul aspect nu pare a fi doar o experienta a textului iesit din chenar, care de fapt a debutat inca din build-ul 9879. Se presupune ca aceasta schimbare a fost proiectata pentru o experienta mai potrivita cu Windows Phone. Insa, pe un eran mare arata putin prea luminos.SetupNoi imagini de fundal. Nu este un aspect foarte important al acestui build, insa foarte multi utilizatori aprecieaza si lucrurile superficiale. In plus, taskbar-ul are un design nou, de culoare neagra, si o bara de cautare integrata cu Cortana.Wallpapers, Taskbar & CortonaCortona. Asistentul personal digital de la Microsoft nu este doar prezent in acest build, este disponibil intr-o forma mult mai frumoasa decat cea aparuta in divulgarile altor build-uri, cu propria ei bara de cautare bazata pe bara de activitati (taskbar).

Un nou tratament la bara de titlu a aplicatiilor Modern UI. Bara de titlu nu s-a schimbat si la ferestrele desktop normale din acest build, dar la aplicatiile Modern UI vine cu un aspect nou curat ce include butoane de meniu, minimizare, maximizare si inchidere mai mari.Alarms (Title bar & Settings)Panoul de setari al aplicatiilor Modern UI apare acum in rama ferestrei. In build-ul 9879, panoul de setari al aplicatiilor Modern UI lucra la fel ca in Windows 8.x, fiind situat pe marginea din dreapta a ecranului. Acum, acesta este situat in interiorul ramei a ferestrelor aplicatiilor.

Magazin Beta. Cea mai noua versiune a magazinului Windows apare in stadiul Beta in acest build, fiind oferit acum intr-un mod de navigare vertical si contine aplicatii, jocuri, muzica, filme si TV intr-un singur loc.Store (Beta)PC Settings si Control Panel inlocuit de Settings. O noua aplicatie de setari, numita Settings, este modul in care Microsoft vrea sa inlocuie cele doua module diferite PC Settings si Control Panel intr-un singur panou de control UI.SettingsAplicatia Xbox. Aceasta va uni toate produsele separate din Windows 8.x, fiind in acest build nefunctionala si nestiindu-se tipurile de continut.XboxAlte aplicatii noi. Aplicatia Camera a fost inlocuita cu o noua aplicatie Camera (Beta).

Aplicatii actualizate. Alarma, Calculator, Maps si Photos. Cea mai remarcabila, probabil, este un update major la Photos, care acum se aseamana cu aplicatia Xbox Music.PhotosMicrosoft va prezenta oficial, pe 21 ianuarie 2015, toate noutatile din ultimele luni ale viitorului sistem de operare Windows 10.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J