Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cat de aproape de lansare este Windows 10?

* in ciuda anuntului oficial privind lansarea noului sistem de operare pe 29 iulie, o serie de postari pe internet si interpretari ale acestora ne dau de inteles ca pana la prezentarea oficiala a Windows 10 mai este ceva de lucru
“Amanare” se pare ca este cuvantul de ordine al ceor de la Microsoft. Dupa zvonuri si amanari succesive, care dadeau lansarea pe piata a Windows 10 ba la inceputul, ba la jumatatea acestui an, ultimele informatii scurse de pe platforma de constructie a noului sistem de operare ne dau de inteles cu totul altceva. Astfel, in vreme ce insider-ii prezentau pana acum platforma oficiala de constructie pentru Windows 10 numerotata cu 10130, o versiune de Windows cu un alt numar de cod circula pe internet, prezentand deja noi caracteristici.

Ultimele corectii
Cea mai notabila caracteristica descoperita pe platforma de constructie 10134 a Windows 10 consta in abilitatea de a reprograma un update, precum si o unealta ibunatatita pentru efectuarea de screen shot-uri. Chiar daca noua versiune pare mult mai avansata decat ceea ce este disponibil la acest moment pentru Windows Insiders, nu putem vorbi inca despre forma finala a Windows 10. Zilele trecute, coordonatorii echipelor de lucru pentru sistemele de operare de la Microsoft au postat pe Twitter imagini cu platforma de constructie 10136 de la Windows 10. Aceasta ne demonstreaza ca noul sistem este compatibil cu produsele licentiate precedente scoase de Microsoft, aratand cum Windows 10 poate deschide instant o aplicatie Word de pe batranul Microsoft’s Office 95, spre exemplu. Pe de alta parte, cei care se asteapta de la niste schimbari radicale si noi aplicatii pe viitoarea previzualizare a Windows Insider, vor fi putin dezamagiti. Cata vreme lansarea pe piata a Windows 10 a fost anuntata oficial pe 29 iulie anul curent, echipele de lucru par concentrate mai mult previzualizarile de pe platforma Insider. Mai mult, in loc sa fie preocupata de promovarea noilor caracteristici, Microsoft se concentreaza acum intens pe corectarea micilor erori si reglajele de final ale performantelor noului sau sistem de operare. Acest lucru a fost recunoscut de oficialii Microsoft insisi, care ne anunta ca, de acum incolo, vom vedea cateva mari schimbari, prezentate in procesul de constructie, pas cu pas, axate in principal pe compatibilizare, stabilizare si finisare.

WINDOWS_10

Mai multa flexibilitate
Revenind la abilitatea de amanare a update-urilor, aceasta este vazuta ca un punct de interes pentru intreprinzatori, iar ceea ce a fost prezentat pana acum pe platforma destinata insider-ilor arata ca Microsoft se concentreaza pe segmentul corporatist. Cu Windows 10 Enterprise, Microsoft va oferi administratorilor IT mai multa flexibilitate in deciziile privind furnizarea de noi caracteristici catre propriii clienti. Desi actualizarile in materie de securitate si eliminarea erorilor vor fi disponibile utilizatorilor pentru a mentine sistemul operational, managerii IT pot intarzia astfel implementarea de noi caracteristici si pana la zece ani. Nu este inca suficient de clar Windows 10 Enterprise va fi lansat concomitent cu versiunea Windows 10 destinata consumatorilor uzuali. Ceea ce este insa cert este ca Microsoft incearca o standardizare a noului brand Windows 10, care va putea fi folosit pe cele mai diverse tipuri de dispozitive, de la calculatoare personale si tablete, pana la telefoane mobile, console Xbox, ATM-uri, produse wearable si ochelari inteligenti. Raman in vigoare si celelalte anunturi facute de oficialii Microsoft, prin care, incepand cu 29 iulie, dupa lansarea Windows 10, detnatorii de licente entru Windows 7, Windows 8 si 8.1 vor beneficia de upgrade gratuit pentru noul sistem, pentru o perioada limitata.

In cazul in care intampinati probleme cu sistemul de operare Windows puteti apela la un tehnician IT . Mai multe detalii despre instalare windows, consultanta si preturi accesati pagina www.service-de-calculatoare.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J