Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Yoga Tablet 2 de la Lenovo – tableta cu un design unic şi preţ accesibil

Noua tabletă de la Lenovo este  ideală pentru cei care îşi doresc un device accesibil, practic şi portabil, cu un design inedit. Bateria rezistentă şi display-ul LED de 8 inci, precum şi suportul încorporat o diferenţiază din start de alte tablete Android.

Standul încorporat ataşat poate nu pare, iniţial, o mare invenţie, dar pentru cei care folosesc zilnic tableta va face cu siguranţă diferenţa. Tableta poate fi astfel înclinată cu ajutorul suportului, dacă se doreşte scrierea unor texte sau vizionarea unor filme, Yoga Tablet 2 putând fi chiar agăţată pe un perete.

Un alt mare plus al noului device de la Leonovo sunt difuzoarele, care folosite cu aplicaţia preinstalată Dolby App, se vor dovedi a fi de nepreţuit pentru iubitorii de filme şi muzică. Aceştia vor putea viziona video-urile preferate la o calitate remarcabilă a imaginii şi sunetului, aspect nu foare comun pentru o tabletă low cost.

Lenovo Yoga Tablet 2 este disponibilă în două variante: cu un diplay de 8 şi 10 inci. Carcasa este făcută din aluminiu, iar marginile rotunjite şi standul încorporat arată foarte bine. Standul poate fi ajustat, după preferinţe, până la un unghi de 90 de grade.

lenovo_yoga2_tablet
În partea stângă inferioară se află butonul de pornire, mufa Micro-USB şi butoanele pentru ajustarea volumului. Mufa pentru căşti se află în partea opusă şi, datorită suportului încorporat, tableta poate fi ţinută într-o singură mână fără probleme.

Yoga Tablet 2 funcţionează cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat, însă un minus îl reprezintă faptul că toate aplicaţiile apar pe home screen-uri, ceea ce va consuma destul timp utilizatorului pentru a le organiza. Paginile se încarcă destul de repede, iar aplicaţiile se deschid în 1-2 secunde, cu excepţia jocurilor mai mari.

Display-ul are o rezoluţie de 1,920×1,200 pixeli, camera foto 1.6 megapixeli, în timp ce procesorul Intel Atom Z3745 funcţionează ireproşabil.

Tableta are un preţ de pornire de 229 dolari, aducând o inovaţie extrem de utilă prin design, în special pentru cei care folosesc tableta frecvent.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J