Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Yotapone 2, smartphone-ul cu ecran dublu

Pentru cei cărora un smartphone cu un singur ecran tactil nu le este suficient, compania rusească Yota Devices s-a gândit să vină cu ceva inovativ şi anume cu un smartphone cu două ecrane. Telefonul este unic în lume, deşi, aparent, arată la fel ca un smartphone obişnuit, însă, întors pe cealaltă parte vom vedea că telefonul are un al doilea ecran tactil, asemănător cu cele ale e-readerelor.
Yotapone 2 este al doilea device produs de o companie din Rusia, Yota Devices, după primul smartphone lansat în 2013, de acelaşi producător. Smartphone-ul cu ecran dublu va fi lansat pe 4 decembrie, iar reprezentanţii companiei au deschis un magazin în Londra unde clienţii sunt aşteptaţi. Yotapone va fi vândut în 20 de ţări, iar în Statele Unite, Canada şi ţările asiatice device-ul va fi lansat abia anul viitor.
Cele două ecrane încorporate într-un singur device, cu o grosime de 9 mm, nu au fost uşor de realizat, de aceea, preţul telefonului este pe măsură. Pentru 870 de dolari oricine se poate bucura de acest smartphone unic, care concurează la preţ produsele unor companii de renume precum HTC  sau Samsung.

Yota-YotaPhone-2
Telefonul are un display HD AMOLED de 5 inci, iar cel de-al doilea este un ecran pe bază de E-ink şi are 4.7 inci. Procesorul 800 Snapdragon de 2.2 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie externă şi camera de 8 MP fac din Yotapone 2 un telefon destul de bun ca funcţionalitate.
Bateria de 2500 mAh asigură, prin activarea modului econom Yota Energy, o funcţionare a telefonului de până la 9 ore, cu doar 15% din capacitatea bateriei, iar producătorii susţin că utilizarea exclusivă a ecranului E-ink va asigura o funcţionare a telefonului timp de 5 zile.
Yotapone 2 este cu siguranţă o altă inovaţie în lumea tot mai evoluată a smartphone-urilor, iar dublul ecran tactil este un mare punct de interes ce poate atrage numeroşi utilizatori.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J