Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Youtube lansează o aplicaţie pentru copii

Un spaţiu virtual sigur pentru cei mici este mai mult decât necesar, având în vedere timpul pe care aceştia îl petrec în mediul online. Denumită sugestiv Youtube Kids, noua aplicaţie oferă conţinut accesibil copiilor chiar şi cu vârste preşcolare şi deja poate fi accesată pe Android şi IOS în Statele Unite.
Youtube Kids a fost lansată în urma creşterii enorme, în procente de 200%, doar în ultimul an, a navigării pe internet, ca modalitate de distracţie în rândul familiei. Părinţii îşi pot lăsa copiii să navigheze pe site fără teama că aceştia vor avea acces la filmuleţe cu conţinut nepotrivit vârstei, deoarece acestea sunt interzise din start pe canalul pentru copii.
Aplicaţia furnizează conţinut selectat în prealabil şi îi îndeamnă pe utilizatori să semnaleze eventualele video-uri al căror conţinut este considerat inadecvat. De asemenea, micii utilizatori nu vor putea încărca filmuleţe, distribui şi comenta. Chiar şi funcţia de căutare a fost restricţionată, astfel că dacă cei mici vor căuta video-uri neadecvate vârstei nu vor primi niciun rezultat.

youtube-kidskid-youtube
Youtube-ul pentru juniori este adaptat şi ca grafică şi funcţionalitate, textele au fost minimizate, iar cei mici pot căuta vocal filmuleţele dorite şi nu doar scrie. Când un filmuleţ se încheie, un altul îl va succeda automat şi un cronometru îi va ajuta pe părinţi să seteze timpul pe care copiii îl pot petrece în faţa computerului, înainte de a se închide automat.
Video-urile sunt categorizate în patru secţiuni. Secţiunea The Shows include canale populare precum Sesame Street sau The FuZees, care sunt totodată şi printre marile producţii care lansează noi episoade odată cu lansarea Youtube Kids.
Secţiunile Explore şi Learning sunt extrem de educative, mai ales că interesul celor mici pentru descoperirea de lucruri noi este foarte mare. Exerciţii de gimnastică, confecţionarea de Origami sau tutoriale de dans sunt printre cele mai cerute şi distractive filmuleţe ce vor apărea pe Youtube Kids. În secţiunea Disney Collector o femeie despachetează jucării, descriindu-le pe fiecare în parte sub forma unui cântecel. Iar acestea sunt doar câteva exemple dintre miile ce vor fi postate pe noul canal.
Youtube Kids va fi disponibilă gratuit şi este cu adevărat o aplicaţie binevenită într-un spaţiu online nu tocmai sigur pentru copii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J