Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Youtube lansează versiunea cu plată Youtube Music Key

Nu ne-am fi imaginat că legendarul canal Youtube va decide, într-o zi, să perceapă taxe pentru anumite servicii. Pentru aproape un deceniu, miliarde de oameni s-au bucurat de cele mai noi videoclipuri, gratis. Aproape că nu există melodie pe care să nu o găsim aici, ceea ce a făcut ca succesul canalului să fie uriaş.
Însă, de curând, Youtube a anunţat lansarea Youtube Music Key, o mult aşteptată versiune a canalului de difuzare, care vine cu videoclipuri cu imagini mai calitative şi un sunet HD, dar contracost. Accesul la versiunea îmbunătăţită şi upgradată a vechiului Youtube îl putem avea în schimbul a aproape 8 dolari pe lună. Mai mult, noua versiune elimină reclamele şi ne lasă să vizionăm, fără întreruperi enervante, filmuleţele dorite.

gsmarena_001
La această upgradare se lucrează de mai bine de un an şi este văzută ca o concesie făcută de deţinătorii Youtube, adică de Google, cu industria muzicală, pentru care canalul de difuzare este mai mult decât o platformă de promovare şi lansare. Site-ul atrage, în prezent, un miliard de utilizatori unici în fiecare lună, iar videoclipurile muzicale reprezintă principalul punct de atracţie pentru aceştia.
Conducerea site-ului a declarat că doreşte, prin lansarea Music Key, să ofere mai multe oportunităţi prin care utilizatorii să poată asculta muzică, dar şi prin care artiştii să poată comunica cu fanii lor. Versiunea cu plată va fi disponibilă peste câteva zile în Statele Unite, Marea Britanie şi alte câteva state europene. De menţionat că noul site este opţional, iar Youtube-ul clasic va rămâne gratuit.
Pentru a pregăti lansarea Music Key, catalogul muzical al Youtube-ului este schimbat. Site-ul va prezenta albume complete, fiind adăugate filmuleţe cu sunet HD, acolo unde nu sunt disponibile video-uri oficiale. Pentru abonaţii Music Key sunt introduse două funcţii speciale, atractive mai ales pentru utilizatorii pe mobil: opţiunea de a asculta melodii pe fundal în timpul folosirii altor aplicaţii şi opţiunea salvării de melodii pentru ascultarea lor offline. De asemenea, tot abonaţii cu plată vor avea acces la Google Play Music All Access.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J