Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Combina frigorifica Zanussi ZRB33100WA

Astazi vom discuta despre Combina frigorifica Zanussi ZRB33100WA si va vom prezenta care sunt atuurile pentru care merita sa fie cumparata, dar si caracteristicile complete pentru acest produs.

In principiu cand ne alegem un frigider ne uitam la firma, pret si la caractersitici, ei bine, pana ajungi sa achizitionezi un produs mai vezi alte zeci de produse pentru a le pune intr-o balanta si ulterior sa-l alegi pe cel mai bun.

Recomandarea noastra de astazi este combina frigorifica Zanussi ZRB33100WA, un produs care vine cu un pret extrem de mic, de la o firma cunoscuta inca de pe vremuri si cu un raport calitate, fiabilitate si pret excelent.

Ca scurt istoric, Zanussi este o companie ce produce electrocasnice inca din anul 1916, a fost fondata in Italia si in anul 1984 a fost cumparata de producatorul suedez Electrolux, deci putem spune ca este un produs fabricat mai mult de Electrolux decat de Zanussi. Oricum se vede mana de lucru suedeza, fiabilitate maxima si pret mic, insa mai putin placute la vedere, adica ma refer la faptul ca mai trebuie sa lucreze ceva la design ca sa-i depaseasca pe cei de la Samsung.

Combina frigorifica Zanussi ZRB33100WA vine cu un volum total de 309 l, din care avem un volum de 111 pentru congelator, iar restul de 198 l pentru frigider, face parte din clasa de eficienta energetica A+.

Congelatorul acestei combine frigorifice vine cu un numar de 3 compartimente si o capacitate de congelare de 4 KG/24h, cat despre frigider, putem spune ca vine cu un numar de 3 rafturi si cu sistem de dezghetare automat, ba mai mult avem si un compartiment pentru legume si fructe, de asemenea ca accesorii mai regasim suportul pentru oua si suportul pentru sticla.

Dimensiunile combinei frigorifice Zanussi ZRB33100WA (IxLxA cm):175 x 59 x 63, iar lungimea cablului de alimentare este de 2.4 metri, un fir destul de lung incat sa nu mai folosim diverse prelungitoare pentru a-l putea pune in functiune.

Mai putem evidentia faptul ca iluminare interioara cu LED, astfel avem o vizibilitate mai mare si un consum mai mic de energie, iar pentru cei interesati de zgomot, ii anuntam ca are decat 40 de db.

Tip aparat: Combina frigorifica
Volum net total (l): 309
Clasa de eficienta energetica: A+
Volum net congelator (l): 111
Volum net frigider (l): 198
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J