Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Zen Studio, tot ceea ce ti-ai fi putut dori de la un salon ideal

Ce ar insemna pentru voi un salon ideal?! Toate ne dorim sa avem oriunde ne ducem un salon ideal la care sa mergem de fiecare data cand vrem sa schimbam ceva la coafura noastra! Insa, stim deja toate ca nu este asa usor sa gasim un salon pe placul nostru, in care sa ne simtim bine si ca la noi acasa. In primul rand este nevoie sa avem experienta in cei sau cele care lucreaza cu parul nostru. Apoi, avem nevoie sa stim ca avem langa noi niste specialisti, care stiu ce fac si lucreaza cu produse de buna calitate. Ei bine, daca erati cumva in cautarea unui salon Craiova Zen, sa stiti ca incepand de acum cautarea a luat sfarsit.

De ce? Simplu, va spunem imediat care este cel mai bun salon Craiova la care ati putea apela vreodata. Poate ca ati auzit deja de el, fiindca in ultima perioada tot mai multe femei au ajuns pe acolo si au inceput sa laude salonul. Nu vrem sa va mai tinem in suspans, asa ca va spunem ca este vorba despre Zen Studio, un salon Craiova ideal pe care si noi l-am descoperit de putin timp. Insa, chiar si asa, ne-am indragostit la prima vedere de tot ceea ce se intampla acolo.

 Zen Studio, un salon Craiova pe placul oricarei femei

Noi am ajuns aici intamplator, fiind in cautarea unui vopsit Craiova profesionist! In acest fel am aflat ca Mihai Partea ar avea un salon in Craiova, pe nume Zen Studio. Da, ati auzit bine, Mihai Partea este cel care se ocupa de acest salon Craiova, el fiind unul dintre cei mai bine vazuti si mai cunoscuti stilisti din Romania. Acesta a strans la Zen Studio o mana de profesionisti care au reusit deja sa impresioneze o buna parte dintre femeile din Craiova. Acestea au plecat extrem de multumite de la acest salon, recomandandu-l mai departe.

Asadar, daca sunteti in cautarea unor servicii de vopsit Craiova, nu aveti cum sa nu ii incercati pe cei de la Zen Studio. Echipa e profesionista, produsele folosite sunt profesionale, atmosfera este una prietenoasa … ce sa mai, orice ti-ai fi putu dori de la un salon care sa devina locul tau preferat din oras.

Si, daca tot vorbim despre cei de la Zen Studio, haideti sa va spunem ca tot acest loc este ideal si atunci cand vorbim despre extensii salon Craiova. Fie ca vreti extensii tape on, clip on, microring sau cu cheratina, cei de la Zen Studio stiu exact ce este mai potrivit pentru parul vostru. In plus, acestia folosesc extensii de la Zen, cel mai cunoscut brand de extensii din tara noastra. In concluzie, cele mai bune extensii salon Craiova le gasiti fara doar si poate la Zen Studio.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J