Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

ZTE Tania: Cel mai ieftin smartphone cu ecran de 4.3 inch!

zte taniaPiata smartphone-urilor dupa cum stiti este intr-o continua crestere, asa ca cei de la ZTE sau gandit sa produca un smartphone ieftin si performant, exact ce se cere in momentul de fata in Romania si nu numai. Este vorba de ZTE Tania, un telefon ce m-a impresionat datorita raportului dintre caracteristici-pret, un raport care nu l-am mai vazut pana in momentul de fata la nici un smartphone de pe piata.


ZTE Tania este un smartphone dotat cu un ecran de 4,3 inch, nu este un HD sau mai stiu eu ce caracteristici sa aiba, este doar un ecran pe care poti naviga destul de usor pe internet, un ecran ce raspunde destul de bine la comenzi, are o rezolutei de 480 x 800 si 16M.

Mai departe continuam cu procesorul care este unul standard, are 1000 de MHz si se misca destul de bine in aplicatii si jocurile pe care le pun la dispozitie cei de la Windows, asta pentru ca foloseste Windows Phone versiunea 7.5

Suntem extrem de entuziasmati de camera foto care este de 5 MP, suficient incat sa surprindem cadre foto de senzatie.

Acum ca am discutat in mare parte de telefon trebuie sa va comunicam si pretul extrem de scazut pentru un smarthone cu camera de 5 MP si ecran de 4,3 inch. Pretul pentru acest telefon cand s-a scris articolul este de 489 ron, cum spuneam mai sus un raport pret-caracteristici excelent.

Cei care au vizitat articolul “ZTE Tania: Cel mai ieftin smartphone cu ecran de 4.3 inch!” au cautat:

  • zte tania pret
  • specificatii zte tania
  • caracteristici zte tania
  • de unde cumpar zte tania
  • care este cel mai ieftin smartphone
  • zte tania la pret redus
  • detalii zte taniaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J