Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

ZVON: YouTube Music Key, noul serviciu de streaming de muzica

Youtube a anuntat mai demult faptul ca vor sa lanseze un serviciu de streaming de muzica, insa pe atunci nu au dat mai multe detalii. Zvonuri au tot aparut pe internet, dar cele mai recente par a fi reale, conform acestora serviciul de streaming de muzica va avea numele de YouTube Music Key. Informatiile vin si cu cateva imagini a unei variante de testare a serviciului YouTube pentru Andorid, dar si cu alte detalii despre functionarea si pretul acestuia.

YouTube Music Key va include si serviciul Google Play Music Key, care poate sa fie inclus pe abonamentul Play Music All Access. Abonamentul va costa 10 dolari pe luna si vei avea acces la peste 20 de milioane de melodii, permitandu-ti aranjarea lor si pe albume sau discografii ale artistilor.

YouTube MusicCu toate ca informatiile par a fi destul de logice, nu este nimic concret daca utilizatorii care detin deja abonamentul Play Music All Access vor avea acces instant si la noul serviciul de streaming, insa este greu de crezut ca Google va face doua abonamente pentru doua servicii similare.youtube music keyZvonurile aparute recent sunt incurajate si de catre Google care a achizitionat domeniile de internet youtubemusickey.com si googleplaymusickey, dar nici aici nu este nimic concret, insa coincidentele sunt cam mari si prea asemanatoare.youtube music key 2Cu ajutorul aplicatiei de Android dedicata serviciului YouTube Music Key, permite utilizatorilor sa se inscrie cu doar un click a butonului “Start Free Trial”, iar odata apasat veti avea o perioada de 30 de zile in care veti putea folosi gratuit acest serviciu. In plus, prin serviciul YouTube vei avea acces si la remixuri si concertele live ale artistilor, care la randul lor vor putea urca continut pe internet mult mai simplu decat prin serviciul Google Play Music. YouTube Music Key va avea optimizat si algoritmii de propunere a unor artisti asemanatori genului ascultat, iar un avantaj al noului serviciu este ca intregul continut pe care il vizualizezi va fi stocat offline.youtube music key 3In ceea ce priveste data de lansare a serviciului de streaming de muzica, compania a anuntat recent ca are ceva probleme cu artistii liber care nu apartin unei case de discuri. Insa, mai multe detalii vor fi prezentate, cel mai probabil, dupa rezolvarea acestor mici probleme.

Deocamdata, detaliile aparute de curand pe internet, cu privire la YouTube Music Key, sunt doar alte zvonuri banale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J