More

  Apple anunță oficial evenimentul de lansare pentru iPhone 15. Evenimentul intitulat „Wonderlust” este pe 12 septembrie

  SmartphoneiPhoneApple anunță oficial evenimentul de lansare pentru iPhone 15. Evenimentul intitulat „Wonderlust” este pe 12 septembrie

  Apple a confirmat oficial că evenimentul anual de toamnă pentru hardware va avea loc pe 12 septembrie. Se preconizează că în cadrul evenimentului vor fi anunțate modelele iPhone 15/iPhone 16 Plus și iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max, precum și Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2. Chiar dacă zvonurile despre data evenimentului circulau de câteva săptămâni, aceasta este prima confirmare oficială de la Apple.

  Invitația pentru evenimentul de anul acesta conține termenul „Wonderlust”, acompaniat de un logo Apple în culorile albastru, auriu și negru, creat din nisip fin. Deși este dificil de dedus semnificația exactă a invitației (deoarece invitațiile Apple nu reflectă întotdeauna exact ceea ce va fi prezentat la eveniment), există posibilitatea ca aceste culori să indice noile nuanțe de titan pentru iPhone 15 Pro.

  Deși se estimează că seria iPhone 15 va avea multe similarități cu seria iPhone 14, există câteva diferențe semnificative conform zvonurilor. Este posibil ca întreaga gamă de iPhone 15 să treacă de la conectorul Lightning la USB-C, iar modelele iPhone 15 și iPhone 15 Plus să fie echipate cu Insula Dynamic. Pe lângă un nou cadru de titan și îmbunătățiri minore ale camerei pentru iPhone 15 Pro, se sugerează că smartphone-ul ar putea avea, de asemenea, un zoom optic de 5x/6x.

  Informațiile despre Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2 sunt mai limitate. Se anticipază că noile ceasuri inteligente vor fi disponibile în culori noi și vor avea upgrade-uri la nivelul procesorului.

  Zona IT va oferi un rezumat complet al tuturor zvonurilor legate de evenimentul „Wonderlust” de la Apple la începutul săptămânii următoare și va fi prezent la evenimentul online pentru a relata toate noutățile în timp real.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante