More

  Xiaomi a prezentat smartphone-ul super-puternic Redmi K60 Ultra. Gadgetul este echipat cu un procesor Dimensity 9200+

  Alegerea editorilorXiaomi a prezentat smartphone-ul super-puternic Redmi K60 Ultra. Gadgetul este echipat cu un procesor Dimensity 9200+

  În cadrul unei recente prezentări, Xiaomi a dezvăluit o serie de produse inovatoare, printre care se numără smartphone-ul Mix Fold 3, ceasurile inteligente Band 8 Pro, tableta Pad 6 Max și noul flagship al sub-mărcii Redmi – Redmi K60 Ultra, cunoscut și ca Redmi K60 Extreme Edition. Acest nou dispozitiv impresionează prin puterea sa și numeroasele funcții avansate, fiind echipat cu procesorul Dimensity 9200+ și având o serie de specificații de top.

  Performanță și afișaj

  Una dintre cele mai notabile caracteristici ale Redmi K60 Ultra este procesorul Dimensity 9200+, care oferă o performanță deosebit de puternică. Acest lucru permite utilizatorilor să ruleze jocuri solicitante cu o frecvență de cadre de până la 144 Hz și o rezoluție de 1,5K. De asemenea, dispozitivul este prevăzut cu o cameră de răcire cu evaporare cu o suprafață de 5000 mm², asigurând astfel o temperatură optimă în timpul utilizării intense.

  Rezistență și durabilitate

  Redmi K60 Ultra oferă o protecție excelentă împotriva prafului și apei, conform standardului internațional IP68, ceea ce îl face un dispozitiv durabil și potrivit pentru utilizarea în diverse condiții. Astfel, utilizatorii se pot bucura de acest smartphone fără griji, indiferent de mediul în care se află.

  Memorie și stocare

  Noul Redmi K60 Ultra vine echipat cu 24 GB de memorie RAM, oferind o performanță fluidă și o multitasking excelentă. În versiunea de top, acesta poate fi achiziționat chiar și cu o capacitate de stocare de 1 TB, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot stoca o cantitate impresionantă de fișiere, fotografii și videoclipuri.

  Performanță foto și video

  Camera principală a Redmi K60 Ultra este dotată cu un senzor de 50 de megapixeli de la Sony, modelul IMX800, care asigură imagini clare și detaliate. De asemenea, aceasta este echipată cu sisteme optice și electronice de stabilizare, pentru a captura imagini și videoclipuri de înaltă calitate. În plus, dispozitivul poate înregistra videoclipuri în format 8K la o frecvență de cadre de 24 FPS, oferind astfel posibilitatea de a crea conținut impresionant.

  Creșterea popularității brandului Xiaomi

  În ultimii ani, brandul Xiaomi a câștigat popularitate în România și în întreaga lume. Calitatea și inovația produselor lor, precum și prețurile accesibile, i-au transformat într-unul dintre liderii de piață în industria smartphone-urilor. În plus, conform datelor furnizate de presa de specialitate, în anul 2022, Xiaomi a înregistrat o cotă de piață de aproximativ 70% în vânzările de smartphone-uri în Rusia. Acest lucru demonstrează încrederea pe care consumatorii o au în produsele lor.

  Specificații:

  • Dual Sim, 3G, 4G, 5G, VoLTE, Wi-Fi, NFC, IR Blaster.
  • Dimensity 9200 Plus, Octa Core, 3.05 GHz Processor.
  • 12 GB RAM, 256 GB inbuilt.
  • 5000 mAh Battery with 120W Fast Charging.
  • 6.67 inches, 1220 x 2712 px, 144 Hz Display with Punch Hole.
  • 50 MP + 8 MP + 2 MP Triple Rear & 20 MP Front Camera.
  • Android v13.
  • Bluetooth
  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante