More

  Xiaomi lansează Xiaomi Mix Fold 3 și Redmi K60 Ultra, ceasuri inteligente și alte gadget-uri avansate la final de 2023

  GadgetsXiaomi lansează Xiaomi Mix Fold 3 și Redmi K60 Ultra, ceasuri inteligente și alte gadget-uri avansate la final de 2023

  Xiaomi, unul dintre cei mai mari producători de electronice din China, a lansat o serie de produse inovatoare într-o prezentare masivă desfășurată în Beijing. Această lansare a inclus noi smartphone-uri, ceasuri inteligente și alte gadget-uri avansate. Aceste produse sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor o experiență de ultimă generație în ceea ce privește tehnologia portabilă.

  Xiaomi Mix Fold 3: Smartphone-ul pliabil revoluționar

  Unul dintre cele mai așteptate produse lansate de Xiaomi este smartphone-ul pliabil Xiaomi Mix Fold 3. Acesta este echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 2 și dispune de un ecran principal de 8,03 inch și un ecran extern de 6,56 inch, ambele cu rezoluție 2K și o rată de reîmprospătare de până la 120Hz. Bateria de 4800 mAh susține încărcarea rapidă și încărcarea wireless cu o putere de 67W și, respectiv, 50W.

  Camera principală a smartphone-ului este echipată cu un senzor de 50MP, un senzor ultra-wide de 12MP, un senzor telefoto de 10MP și un obiectiv periscop de 10MP cu zoom optic 5x. Prețurile pentru acest smartphone variază între 8999 și 10999 de yuani, în funcție de versiunea aleasă.

  Xiaomi Pad 6 Max: Tabletă cu performanțe impresionante

  Xiaomi a lansat și o nouă tabletă, Xiaomi Pad 6 Max, care vine cu procesorul Snapdragon 8+ Gen 1 și 16GB de memorie RAM. Această tabletă are un ecran de 14 inch cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și rezoluție 2.8K. Camera principală are 50MP, iar camera frontală are 30MP. Prețul pentru această tabletă începe de la 3799 de yuani (Aproximativ 2352 lei).

  Redmi K60 Ultra: Performanță de top la un preț accesibil

  Redmi K60 Ultra, un alt smartphone lansat de Xiaomi, este echipat cu procesorul MediaTek Dimensity 9200 Plus, care oferă performanțe superioare față de Snapdragon 8 Gen 2. Varianta de top a acestui smartphone vine cu 24GB de memorie RAM și poate rula jocuri cu cerințe ridicate la rezoluție 1.5K și 144Hz. Camera principală are un senzor de 50MP care permite înregistrarea de videoclipuri în format 8K la 24 de cadre pe secundă. Prețurile pentru acest smartphone încep de la 2599 de yuani (aproximativ 1609 lei).

  Xiaomi Band 8 Pro: Ceasul inteligent cu funcționalități extinse

  Noul Xiaomi Band 8 Pro este un ceas inteligent cu un ecran mărit de 1,74 inch și autonomie de până la 14 zile. Cu funcția Always-on Display, acesta poate funcționa până la 6 zile. Ceasul suportă peste 150 de moduri de antrenament diferite și are un preț de pornire de la 399 de yuani (aproximativ 250 lei).

  CyberDog 2: Robotul de companie al viitorului

  Xiaomi a prezentat și CyberDog 2, un robot de companie în formă de câine care poate reproduce mișcările unui animal real. Acest robot poate face salturi în față și în spate și poate chiar să meargă cu skateboard-ul. De asemenea, funcționalitatea robotului permite integrarea acestuia într-un sistem de casă inteligentă. Prețul pentru CyberDog 2 este de 12999 de yuani (aproximativ 8050 lei).

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante