More

  Dell are un monitor de 24 de inchi cu modul tabletă

  Stiri IT&TechDell are un monitor de 24 de inchi cu modul tabletă

  Monitorul Dell 24 Touch USB-C este un dispozitiv inovator care oferă o experiență de utilizare deosebită. Acest monitor de 23,8 inch vine cu o caracteristică unică: poate fi transformat într-un tablet gigant. Cu ajutorul unui suport special, utilizatorii pot schimba orientarea ecranului, înclinându-l și coborându-l pentru a putea utiliza deplin funcționalitățile touchscreen. În acest articol, vom explora mai îndeaproape caracteristicile acestui monitor și modul în care poate fi utilizat în diferite situații.

  Caracteristici tehnice

  Monitorul Dell 24 Touch USB-C este echipat cu o placă IPS de 23,8 inch, cu o rezoluție de 1080p și o luminozitate de 300 de niți. Contrastul este de 1000:1, iar frecvența de reîmprospătare este de 60 Hz. De asemenea, acesta oferă o acoperire sRGB de 99%, asigurând culori vii și precise. Marginea monitorului este realizată din plastic, iar în partea de sus se află un difuzor cu o putere de 3W. Monitorul este prevăzut cu mai multe porturi, inclusiv USB-C 3.2, HDMI, Ethernet, DisplayPort 1.2, USB 3.2 și un jack audio de 3,5 mm.

  Transformarea în tabletă

  Unul dintre aspectele remarcabile ale monitorului Dell 24 Touch USB-C este capacitatea sa de a fi transformat într-un tablet. Acest lucru este posibil datorită suportului special care permite utilizatorilor să schimbe orientarea ecranului. Atunci când monitorul este în poziție verticală și înclinat, devine ușor de utilizat cu degetele, oferind o experiență similară utilizării unui tablet. Această funcționalitate inovatoare permite utilizatorilor să interacționeze cu conținutul și aplicațiile într-un mod mai natural și intuitiv.

  Utilizarea cu laptopuri și PC-uri

  Monitorul Dell 24 Touch USB-C nu este doar compatibil cu dispozitivele mobile; poate fi, de asemenea, utilizat cu laptopuri și PC-uri. Utilizatorii pot conecta laptopul sau PC-ul la monitor și beneficia de un ecran mai mare și de o interfață touchscreen. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care lucrează cu multe ferestre deschise simultan sau pentru cei care doresc să aibă o experiență de vizualizare mai plăcută. Cu acest monitor, utilizatorii pot naviga, edita și controla conținutul cu ajutorul degetelor, fără a fi nevoie de un mouse sau de o tastatură.

  Compatibilitate cu smartphone-uri și tablete

  Monitorul Dell 24 Touch USB-C nu se limitează doar la utilizarea cu laptopuri și PC-uri; este compatibil și cu smartphone-uri și tablete. Utilizatorii pot conecta dispozitivele lor mobile la monitor și beneficia de un ecran mai mare și de o interfață touchscreen. Aceasta este o opțiune excelentă pentru vizionarea conținutului media, precum filme sau jocuri, sau pentru a lucra la proiecte care necesită un spațiu mai mare de lucru. Indiferent dacă sunteți un utilizator de Android sau iOS, acest monitor vă oferă posibilitatea de a obține o experiență mai bună și mai confortabilă.

  Preț și disponibilitate

  Monitorul Dell 24 Touch USB-C este disponibil pentru achiziționare și are un preț de 519,99 dolari (aproximativ 2354 lei). Acesta poate fi achiziționat din diferite magazine online sau de la distribuitori autorizați Dell. Este important de menționat că prețul poate varia în funcție de locație și de alte factori. Pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun preț, este recomandat să comparați prețurile și ofertele disponibile înainte de a face o achiziție.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante