More

  Galaxy S24 și S24+ s-ar putea prezenta cu un design de cadru plat, similar cu Z Fold 5

  SmartphoneGalaxy S24 și S24+ s-ar putea prezenta cu un design de cadru plat, similar cu Z Fold 5

  În ultimii ani, Samsung a reușit să creeze un design perfect pentru seria sa de flagship-uri Galaxy S, în special modelele de bază și Plus. Cu toate acestea, chiar dacă nu mai există prea mult spațiu pentru îmbunătățiri majore, compania continuă să facă mici ajustări pe an ce trece. Potrivit unor zvonuri, viitoarea serie Galaxy S24 ar putea avea un design al cadrelor ușor diferit, inspirat de telefoanele pliabile.

  Designul actual al cadrelor Galaxy S22 și S23

  Atât Galaxy S22, cât și S23 au cadre aproape plate, ceea ce face ca telefoanele să fie greoaie și rezistente, îmbunătățindu-se astfel aderența și minimizând atingerile accidentale pe marginea ecranului. Cu toate acestea, din fotografia de mai sus, se poate observa că rama S23 are o ușoară curbură în exterior în jurul mijlocului. Rama nu este complet plată și iese ușor în partea de mijloc.

  Posibilul design al cadrelor Galaxy S24

  Potrivit unor surse @UniverseIce, designul ramelor pentru Galaxy S24 și Galaxy S24+ se va schimba în viitoarea serie. Dacă zvonul se adeverește, ramele Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor elimina curburile în zona taliei și vor fi complet plate, cu excepția marginilor lor care ar putea avea o ușoară curbură.

  Conform utilizatorului @esthetech, rama Galaxy S24 ar putea fi mai similară cu cea a lui Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5 decât cu cea a iPhone-ului. După cum se poate observa din videoclipul nostru, Galaxy Z Fold 5 are o ramă plată, cu o ușoară curbă pe margini, care îi conferă un aspect puțin mai gros.

  Schimbările posibile în unghiurile și razele de curbură

  Nu este clar în ce măsură se vor schimba aceste unghiuri și raze de curbură pentru Galaxy S24 și Galaxy S24+. În ceea ce privește Galaxy S24 Ultra, zvonul nu a menționat nimic, ceea ce ar putea însemna că Samsung va păstra designul Edge panel pentru flagship-ul compatibil cu S Pen.

  Lansare și alte zvonuri

  Potrivit informațiilor, Samsung ar putea lansa seria Galaxy S24 la începutul anului 2024, posibil în ianuarie sau februarie. În plus, se speculează că modelul Ultra ar putea avea o ramă din titan. Chiar dacă va utiliza acest material, nu va fi mai greu decât Galaxy S23 Ultra.

  foto: tomsguide.com

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante