More

  Google Pixel 7a: Cel mai bun telefon Android sub 2500 lei

  SmartphoneGoogle Pixel 7a: Cel mai bun telefon Android sub 2500 lei

  Cu lansarea lui Google Pixel 7a, compania aduce o experiență A-series de top la un preț accesibil. Acest telefon este a cincea generație din seria A și aduce cu sine îmbunătățiri semnificative precum display-ul cu o rată de reîmprospătare de 90Hz, încărcare wireless și noul procesor Tensor G2. Toate acestea contribuie la prețul de 2400 lei pentru modelul de bază.

  Specificații

  Display

  Pixel 7a vine cu un display FHD gOLED de 6.1 inch cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. Acesta oferă o experiență vizuală curată și plăcută, cu imagini clare și culori vibrante.

  Procesor

  Pixel 7a este echipat cu noul procesor Tensor G2, care aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește capabilitățile de învățare automată, caracteristicile de calcul și eficiența generală a telefonului. Astfel, acesta se descurcă cu ușurință în utilizarea aplicațiilor și serviciilor de zi cu zi, oferind o experiență fluidă și fără întârzieri.

  RAM/Storage

  Pixel 7a vine cu 8GB de RAM și o opțiune de stocare de 128GB. Această configurație generoasă permite utilizatorilor să stocheze o cantitate mare de fotografii, videoclipuri și aplicații fără a se confrunta cu probleme de spațiu.

  Camera

  Sistemul de camere al lui Pixel 7a este performant, oferind imagini de înaltă calitate și detalii precise. Acesta este compus dintr-o cameră principală de 64MP, o cameră ultrawide de 12MP și o cameră frontală de 13MP. Astfel, utilizatorii pot realiza fotografii și videoclipuri deosebite, capturând fiecare moment în detaliu.

  Baterie

  Pixel 7a este echipat cu o baterie de 4,385mAh, care asigură o autonomie rezonabilă. Cu încărcare rapidă de 18W și încărcare wireless de 7.5W, telefonul se poate încărca rapid și eficient.

  Conectivitate

  Pixel 7a suportă USB-C, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3 și 5G (mmWave și sub6). Astfel, utilizatorii pot beneficia de o conexiune rapidă și stabilă la internet și pot transfera fișierele cu ușurință între dispozitive.

  Culori

  Pixel 7a este disponibil în patru culori atractive: Charcoal, Snow, Sea și Coral. Aceste opțiuni de culori permit utilizatorilor să aleagă varianta care se potrivește cel mai bine personalității și preferințelor lor.

  Preț

  Pixel 7a are un preț de 2400 lei pentru modelul de bază. Acesta este un preț competitiv, având în vedere caracteristicile și performanța telefoanelor din aceeași gamă de preț.

  Ce aduce nou acest model

  Pixel 7a vine cu trei îmbunătățiri majore față de modelul anterior. Acestea includ rata de reîmprospătare a display-ului, procesorul actualizat și încărcarea wireless. Toate aceste funcționalități erau așteptate și aduc un plus de valoare experienței utilizatorului. Ca urmare, prețul lui Pixel 7a a crescut de la 2100 lei (prețul modelului anterior) la 2400 lei.

  1. Rata de reîmprospătare de 90Hz

  Pixel 7a vine cu un display cu o rată de reîmprospătare de 90Hz, care oferă o experiență vizuală mai fluidă și plăcută. Această funcționalitate a fost preluată de la telefoanele Pixel mai scumpe și aduce un plus de valoare la acest model accesibil. Utilizatorii vor observa diferența în timpul navigării pe internet, derulării paginilor și interacțiunii cu aplicațiile.

  2. Încărcare wireless

  Pixel 7a este primul telefon din seria A care beneficiază de încărcare wireless. Cu toate acestea, trebuie menționat că încărcarea se realizează la o rată de 7.5W, nu la fel de rapidă ca la unele telefoane de aceeași gamă de preț. Cu toate acestea, această funcționalitate este încă apreciată de mulți utilizatori care preferă să își încarce telefonul fără a se mai complica cu cabluri și prize.

  3. Procesorul Tensor G2

  Pixel 7a este echipat cu noul procesor Tensor G2, care aduce îmbunătățiri semnificative în performanța telefonului. Acest procesor este proiectat de Google și oferă o experiență fluidă și fără întârzieri în utilizarea aplicațiilor și serviciilor. De asemenea, acesta aduce îmbunătățiri în capabilitățile de învățare automată și caracteristicile de calcul, permițând utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi tehnologii într-un telefon accesibil.

  Avantaje și dezavantaje

  Pixel 7a vine cu o serie de avantaje care îl fac o alegere atractivă pentru utilizatorii care caută un telefon Android de înaltă performanță la un preț accesibil. Printre acestea se numără:

  Avantaje

  • Display cu o rată de reîmprospătare de 90Hz, care oferă o experiență vizuală mai fluidă și plăcută.
  • Încărcare wireless, care permite utilizatorilor să își încarce telefonul fără a se mai complica cu cabluri și prize.
  • Procesor Tensor G2, care aduce îmbunătățiri semnificative în performanța și eficiența telefonului.

  Dezavantaje

  • Durata de viață a bateriei este medie, iar viteza de încărcare este acceptabilă.
  • Există doar o configurație de stocare disponibilă.
  • Luminozitatea display-ului poate fi insuficientă pentru unii utilizatori.
  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante