More

  Microsoft închide magazinul Xbox 360 în iulie 2024

  GamingMicrosoft închide magazinul Xbox 360 în iulie 2024

  Microsoft a anunțat recent că va închide Magazinul și Piața Xbox 360 începând cu 29 iulie 2024. Această decizie înseamnă că nu vor mai fi disponibile achiziții noi pentru jocuri sau conținut descărcabil pentru consola Xbox 360. Cu toate acestea, veți putea continua să accesați și să jucați jocurile pe care le-ați achiziționat deja.

  Odată cu închiderea Magazinului Xbox 360, nu veți mai putea cumpăra jocuri noi sau descărca conținut suplimentar pentru consola dvs. Xbox 360. Cu toate acestea, jocurile pe care le-ați achiziționat deja vor rămâne disponibile și le puteți juca în continuare. Dacă aveți în plan să achiziționați jocuri Xbox 360, va trebui să le cumpărați de pe Xbox One, Series X sau Series S.

  Închiderea Piaței Xbox 360 înseamnă că clienții nu vor mai putea accesa jocuri și avatare noi. Dacă aveți deja jocuri sau avatare achiziționate, acestea vor rămâne disponibile și le puteți utiliza pe consola Xbox 360. Cu toate acestea, nu vor mai fi disponibile noi achiziții sau conținut suplimentar în Piața Xbox 360.

  Odată cu închiderea Magazinului Xbox 360, Microsoft va înceta și suportul pentru aplicația „Filme și TV” pe consola dvs. Xbox 360. Acest lucru înseamnă că nu veți mai putea găsi sau vizualiza emisiuni TV și filme pe care le-ați achiziționat de la Microsoft. Cu toate acestea, emisiunile TV și filmele dvs. vor fi accesibile de pe computerele cu Windows 11 sau 10 sau pe consolele Xbox One, Series X sau Series S.

  Închiderea Magazinului Xbox 360 nu va afecta achiziționarea și descărcarea jocurilor originale Xbox și Xbox 360 de la Microsoft Magazin și Xbox.com pe consolele Xbox One, Series X și Series S. Astfel, dacă sunteți interesat de jocuri Xbox 360 după închiderea magazinului, le puteți achiziționa prin intermediul consolelor mai noi.

  Un aspect important de menționat este că închiderea Magazinului și Piaței Xbox 360 nu va afecta serviciul multiplayer online. După 29 iulie 2024, veți putea continua să jucați jocurile online pe consola Xbox 360. De asemenea, veți putea transfera jocurile pe o altă consolă Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X sau S. Dacă sunt disponibile, jocurile vor continua să primească și actualizări.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante