More

  Microsoft poate introduce Windows 12 în 2024

  SoftwareMicrosoft poate introduce Windows 12 în 2024

  Microsoft ar putea lansa o actualizare majoră pentru Windows 12 în anul următor. Intel, prin vocea directorului său financiar, David Zinsner, exprimă credința că actuala bază de instalare este învechită și ar beneficia considerabil de pe urma unui update. „Anul viitor ar putea reprezenta debutul acestui proces, ca urmare a lansării unui nou Windows”, a menționat Zinsner, conform surselor The Verge.

  Aceasta este văzută ca o oportunitate de a încuraja un număr semnificativ de utilizatori să își actualizeze sistemele de calcul, un scenariu care, de asemenea, ar putea stimula vânzările de procesoare Intel. În anticiparea lansării, compania se pregătește activ, dezvoltând o nouă generație de procesoare, denumite Meteor Lake. Aceste chipuri vor integra un coprocesor dedicat pentru gestionarea eficientă a inteligenței artificiale.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante