More

  O placă grafică puternică bazată pe RTX 4060 a fost anunțată în designul emblematic de acum un deceniu

  GamingO placă grafică puternică bazată pe RTX 4060 a fost anunțată în designul emblematic de acum un deceniu

  În ciuda similitudinii externe cu seria odinioară populară de adaptoare grafice, MSI nu va copia evoluțiile din trecut la o scară unu-la-unu – noul produs va primi o serie de îmbunătățiri.

  Astăzi, industria hardware este marcată de un interes intens pentru iluminarea de fundal OLED în producția de componente, deși nu se observă un efort semnificativ în crearea unor designuri cu adevărat unice. Aceasta este realitatea curentă, nu neapărat o problemă. În acest context, uneori apar inovații neașteptate, cum ar fi recenta lansare de către MSI a unei plăci video bazate pe RTX 4060, care promite o estetică remarcabilă.

  Noua placă video, numită MSI GeForce RTX 4060 Cyclone 8 GB, aduce aminte de populara serie Cyclone de acum zece ani, recunoscută pentru designul său luminos și atrăgător al sistemului de răcire. Această versiune modernizată menține această caracteristică distinctivă, oferind în același timp un format compact și îmbunătățiri tehnologice importante.

  Dintre aceste îmbunătățiri, producătorul subliniază adăugarea de module suplimentare pentru răcirea VRM și instalarea unui radiator din aluminiu cu două conducte de căldură. MSI urmărește să extindă durata de viață a dispozitivului prin utilizarea condensatoarelor cu stare solidă cu miez de aluminiu și plăcuțe termice pe cipuri de memorie.

  MSI GeForce RTX 4060 Cyclone 8 GB OC va opera la o frecvență de 2490 MHz și va avea dimensiuni de 163x124x42 mm. Detaliile privind data lansării, regiunile de distribuție și prețul încă nu au fost dezvăluite, dar se anticipează că placa video va fi disponibilă cât de curând și în România.

  Pe lângă inovațiile marii producători de plăci video, pasionații de tehnologie continuă să colecționeze și să aprecieze versiuni unice de console.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante