More

  One UI 6 (Android 14) beta se îndreaptă spre utilizatorii Galaxy S22

  Stiri IT&TechOne UI 6 (Android 14) beta se îndreaptă spre utilizatorii Galaxy S22

  Samsung a lansat recent programul beta One UI 6.0 pentru seria Galaxy S23 și acum se îndreaptă spre Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Cu firmware-ul beta Android 14 pentru Galaxy S22 recent observat pe serverele Samsung, compania a deschis și o secțiune dedicată One UI 6.0 pentru noile flagshipuri pe forumurile comunității din India și Marea Britanie. Aceste semne sugerează că suntem tot mai aproape de lansarea primei versiuni beta One UI 6.0 pentru seria Galaxy S22.

  Cât de aproape suntem de lansare?

  Dacă analizăm trecutul, putem estima că a durat aproximativ trei săptămâni de la adăugarea subforumurilor One UI 6.0 pentru seria Galaxy S23 până la lansarea primei versiuni beta. Este posibil ca și utilizatorii Galaxy S22 să aștepte o perioadă similară înainte de a avea acces la versiunea beta a următoarei actualizări majore Android și One UI, dar momentan putem doar specula.

  Țări în care se va desfășura programul beta

  Se așteaptă ca linia Galaxy S22 să primească versiunea beta Android 14 și One UI 6.0 în aceleași țări – Coreea de Sud, SUA, Marea Britanie, India, Polonia, Germania și China – unde Samsung permite utilizatorilor Galaxy S23 să testeze noul software. Totuși, aceasta nu este o confirmare oficială, deci va trebui să așteptăm și să vedem cum vor evolua lucrurile.

  Procesul de testare beta

  Programul beta oferă utilizatorilor posibilitatea de a testa în prealabil noile funcționalități și îmbunătățiri aduse de One UI 6.0 și Android 14. Acest lucru ajută compania să identifice și să rezolve eventualele erori și probleme înainte de lansarea oficială a actualizării pentru toți utilizatorii. Participanții la programul beta pot oferi feedback și sugestii pentru a contribui la îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

  Cum să te înscrii în programul beta

  Dacă ești utilizator al unui dispozitiv Galaxy S22 și dorești să te alături programului beta One UI 6.0, urmează acești pași:

  1. Verifică compatibilitatea: Asigură-te că dispozitivul tău este eligibil pentru a participa la programul beta. Verifică lista de dispozitive acceptate și asigură-te că îndeplinești cerințele.
  2. Înregistrează-te: Accesează secțiunea dedicată programului beta pe site-ul oficial Samsung și înregistrează-te folosind contul tău Samsung.
  3. Descarcă aplicația Samsung Members: Pentru a accesa și instala versiunea beta One UI 6.0, trebuie să descarci și să instalezi aplicația Samsung Members pe dispozitivul tău Galaxy S22.
  4. Verifică actualizările: După ce te-ai înregistrat și ai instalat aplicația Samsung Members, verifică periodic actualizările disponibile pentru a descărca și a instala versiunea beta One UI 6.0 atunci când devine disponibilă.

  Beneficiile participării la programul beta

  Participarea la programul beta One UI 6.0 aduce mai multe beneficii utilizatorilor Galaxy S22:

  • Acces timpuriu la noile funcționalități: Prin participarea la programul beta, vei fi printre primii utilizatori care vor avea acces la noile funcționalități și îmbunătățiri aduse de One UI 6.0 și Android 14.
  • Posibilitatea de a testa și contribui: Programul beta îți oferă oportunitatea de a testa noile caracteristici și de a oferi feedback pentru a contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea software-ului.
  • Experiență personalizată: Participând la programul beta, vei putea experimenta și personaliza interfața One UI 6.0 înainte de lansarea oficială.

  Sfaturi pentru utilizatorii beta

  Dacă te-ai înscris în programul beta One UI 6.0 pentru Galaxy S22, iată câteva sfaturi utile:

  • Acordă feedback: În timpul utilizării versiunii beta, îți recomandăm să acorzi feedback și să raportezi orice erori sau probleme pe care le întâlnești, astfel încât Samsung să poată îmbunătăți software-ul înainte de lansarea oficială.
  • Explorează funcționalitățile noi: Folosește versiunea beta pentru a explora și a testa noile funcționalități aduse de One UI 6.0. Descoperă opțiuni de personalizare, îmbunătățiri de performanță și caracteristici noi.
  • Fii răbdător: În timpul programului beta, este posibil să întâlnești unele erori sau probleme. Fii răbdător și raportează-le pentru a ajuta la dezvoltarea unei versiuni finale stabile și fiabile.
  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante