More

  Patinele cu motor RollWalk vă vor permite să accelerați până la 32 km/h

  GadgetsPatinele cu motor RollWalk vă vor permite să accelerați până la 32 km/h

  RollWalk, un brand de renume în lumea sporturilor cu role, a lansat recent o inovație spectaculoasă pentru iubitorii de viteză – patinele eRW3 Pro. Aceste patine se potrivesc perfect peste încălțămintea obișnuită și se fixează ferm pe picioare cu ajutorul unor sistem de închidere magnetic. Cu o greutate de doar două kilograme fiecare, acestea pot fi transportate ușor într-un rucsac.

  Performanțe uluitoare și design inovator

  Patinele eRW3 Pro are la bază o ramă solidă din aluminiu, care îi conferă rezistență și stabilitate. Fiecare motocălărie este echipată cu un motor electric puternic, care generează un cuplu de până la 3,2 N⋅m. De asemenea, dispune de o baterie litiu-ion de 3,5 Ah de la Samsung și patru roți cu un diametru de 70 de milimetri. Pentru a controla motoarele, se utilizează un telecomandă wireless, care permite selectarea dintre cele patru moduri de viteză predefinite. Viteza maximă atinsă de eRW3 Pro este de 32 de km/h, iar pentru oprire și frânare dispune de un sistem electronic de frânare.

  Confort și durabilitate

  O caracteristică importantă a patinelor eRW3 Pro este rezistența la apă conform standardului IPX4, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu stropirea cu apă. Pe o singură încărcare, un utilizator cu o greutate de până la 100 de kilograme poate parcurge până la 22 de kilometri, la viteza minimă.

  Disponibilitate și preț

  Patinele eRW3 Pro este deja disponibil pentru achiziționare pe site-ul oficial al companiei RollWalk, la prețul de 569 de dolari. Acest lucru înseamnă că oricine poate experimenta plăcerea de a călători cu o viteză uimitoare și de a se bucura de senzații tari pe rolele motorizate de ultimă generație.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante