More

  Sony a lansat Pulse Elite și Pulse Explore – căști de gaming pentru PS5

  GadgetsSony a lansat Pulse Elite și Pulse Explore - căști de gaming pentru PS5

  Sony a lansat recent două modele de căști de joc, Pulse Elite și Pulse Explore, care promit să ofere o experiență audio de lux pentru utilizatorii de PlayStation 5. Aceste căști sunt echipate cu tehnologii avansate, cum ar fi anularea zgomotului bazată pe inteligență artificială și un design futurist, care le fac să iasă în evidență în rândul competitorilor.

  Pulse Elite: sunet de înaltă calitate și design minimalist

  Pulse Elite sunt căști de dimensiuni mari, cu un design minimalist și futurist care se potrivește perfect cu stilul PS5. Acestea sunt primele căști care utilizează drivere magnetice planare, oferind un sunet de înaltă calitate, comparabil cu cel al căștilor de lux.

  Căștile Pulse Elite sunt echipate cu un microfon retractabil și un sistem avansat de anulare a zgomotului bazat pe inteligență artificială. Acest sistem permite utilizatorilor să se concentreze în mod optim pe joc, eliminând zgomotele de fundal nedorite.

  Un alt avantaj al acestor căști este faptul că pot fi conectate la PlayStation 5 folosind un cablu inclus în pachet. De asemenea, au o bază specială pe care utilizatorii le pot agăța, asigurând astfel o depozitare sigură și o organizare eficientă.

  Pulse Explore: libertate wireless și sunet de înaltă calitate

  Pulse Explore sunt primele căști de joc wireless ale Sony, care vin sub forma unor căști în ureche. Deși producătorul nu a dezvăluit în detaliu specificațiile acestor căști, a menționat că oferă un sunet de înaltă calitate și un confort sporit.

  ![Pulse Explore](link imagine)

  Aceste căști sunt dotate cu două microfoane și un sistem avansat de anulare a zgomotului bazat pe inteligență artificială. Aceste caracteristici asigură o comunicare clară și elimină zgomotele de fundal, oferind astfel o experiență de joc captivantă.

  Pulse Explore vin cu un capac de încărcare dotat cu port USB-C și iluminare laterală. Aceste căști sunt compatibile cu tehnologia Bluetooth, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate nu numai cu PS5, ci și cu smartphone-urile.

  Preț și disponibilitate

  Sony nu a anunțat încă data exactă de lansare a noilor căști, însă se așteaptă ca acestea să fie disponibile în curând în întreaga lume. Prețurile sunt următoarele:

  • Pulse Elite: 149,99 dolari
  • Pulse Explore: 199,99 dolari

  Există o mare probabilitate ca noile căști să ajungă și în România, însă informații detaliate despre disponibilitatea acestora vor fi anunțate ulterior.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante