More

  Unde este cel mai ieftin internet din lume (lista țărilor)

  Alegerea editorilorUnde este cel mai ieftin internet din lume (lista țărilor)

  Conform unui studiu recent, serviciul de internet de acasă din România este considerat a fi printre cele mai accesibile la nivel mondial. S-a efectuat o comparație cu prețurile din alte țări pentru a ajunge la această concluzie.

  Analiza realizată de către experții de la Picodi a evaluat costurile pe care locuitorii diferitelor țări le suportă pentru accesul la internet de acasă. Studiul a identificat țările unde acest serviciu este cel mai accesibil, dar și pe cele unde este cel mai costisitor.

  Experții au constatat că, în anul 2023, viteza de internet de 100 Mbps este cea mai răspândită la nivel global. Bazându-se pe această informație, s-a efectuat o analiză a costurilor pentru un astfel de nivel de viteză în 85 de țări, implicând peste 350 de furnizori de internet.

  Top 10 țări cu cel mai ieftin internet:

  1. Rusia – 5,6 USD pe lună
  2. Ucraina – 6,1 USD pe lună
  3. România – 6,4 dolari pe lună
  4. Vietnam – 6,7 USD pe lună
  5. Moldova   – 7,7 dolari pe lună
  6. India – 8,5 USD pe lună
  7. Belarus – 9 USD pe lună
  8. Kazahstan – 9,8 USD pe lună
  9. Bulgaria – 10,3 USD pe lună
  10. Letonia – 10,8 USD pe lună
  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante