More

  Xiaomi a lansat un ceas inteligent cu ChatGPT în interior

  GadgetsXiaomi a lansat un ceas inteligent cu ChatGPT în interior


  Xiaomi a lansat global ceasul inteligent Black Shark S1 Pro, un dispozitiv robust și accesibil. O caracteristică distinctivă este integrarea chatbot-ului ChatGPT, transformând ceasul într-un asistent vocal interactiv. Utilizatorii pot interacționa cu ChatGPT direct de pe ceas, punând întrebări și primind răspunsuri generate de chatbot, deschizând posibilități vaste de utilizare a rețelelor neuronale în ceasurile inteligente.

  Ceasul Black Shark S1 Pro are un ecran AMOLED rotund de 1,43 inci, cu o rezoluție de 466×466, rată de reîmprospătare de 60 Hz și luminozitate de 600 nits. Funcționează pe sistemul de operare FreeRTOS, oferind o experiență fluidă și eficientă.

  Printre funcțiile sale se numără monitorizarea ritmului cardiac, a pașilor, a nivelului de oxigen din sânge, a caloriilor arse și a calității somnului. Pentru gameri, există un mod special pentru reducerea stresului în timpul sesiunilor de joc. Ceasul oferă peste 100 de programe de antrenament și suportă apeluri Bluetooth și plăți NFC. Este rezistent la apă și praf conform standardului IP68 și are o autonomie de până la două săptămâni. Firmware-ul include peste 150 de cadrane personalizabile.

  Ceasul este disponibil pe AliExpress la un preț de 240 lei. Pe site-ul oficial, dispozitivul este listat la 69 de dolari. Prețurile sunt valabile la momentul actual și pot suferi modificări în viitor.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante